Gefelicteerd met je Anti-aging beleving. Even een momentje voor jezelf!

Nu nog een muziekje aan en je bent er helemaal klaar voor. Laat alles even los en geniet van jouw moment.

Tijdens deze behandeling wordt je huid goed geactiveerd, het is dus niet erg als je huid wat rood wordt, des te mooier is het resultaart.

Wat heb je extra nodig?

– Heet water voor je kopje thee – Compressdoek/Washandje – Warm en koud water

Start- Was eerst goed je handen en leg daarna de volgende producten klaar:

*Haarkapje *HY-ÖL&phyto-active *Skin activator *2x AHA peeling pad *Ampul *Masker *Collageen booster crème rich *Dual eye solution night *handcrème *Bodylotion.

Maak deze producten open, behalve de ampul en het masker deze kun je open maken als je ze nodig hebt. De rest van de producten heb je vandaag niet nodig. Doe je haarkapje op om je haar te beschermen en verwijder je oogmake-up, met je eigen oogmake-up remover.

Cleans it – Breng de HY-ÖL op de droge huid aan, dan de Phytoactive er overheen verdelen. Vingers met koel water vochtig maken en de reiniging uitvoeren, totdat er een melkachtige emulsie ontstaat. Verwijder grondig met veel warm water of met een warm compress. Reinig bewust zodat overal je huid schoon is en je alle spanning van de dag met het water laat wegvloeien.

Intens Activate- Verdeel de skin activator gel over de huid en laat deze max. 10 min zitten. Je bepaald de tijd aan de hand van de roodheid van je gezicht. Merk je dat je huid al snel gaat doorbloeden d.m.v. roodheid en warmte, dan kan je deze eerder verwijderen. Verwijder met een koel compress. Roodheid trekt vanzelf weer weg. Geniet van je thee!

Let op : niet op de ogen!

Scrub it off- Haal 2x AHA peeling pads uit de verpakking, 1 voor het gezicht den ander voor hals en decolleté. Ga met 1 pad over het gezicht in banen. Draai de pad om en ga over het gezicht in de andere volgorde, zodat overal evenveel AHA peeling zit. Doe hetzelfde met decolleté. Na 6-10 minuten afspoelen met koud water. mag licht prikkelen. Wordt je huid heel gevoelig, eerder verwijderen en langer met water spoelen.

LET op: niet over de ogen!

Boost your skin – Breek de ampul open met de ampulbreker of tissue en leeg de ampul in je handpalm, let op dat er geen glas bij zit, verwijder dit anders. Breng voorzichtig op je gezicht, hals en decolleté en klop de werkstof in  totdat de werkstof is opgenomen. 

Wrap it up– Neem het masker uit de verpakking, haal het gaas eraf en breng in twee delen de zwarte kant op je gezicht. Laat 10 á 15 minuten intrekken.

Mooi moment om je meditatie te doen!

Verwijder het masker en verdeel de werkstof tot het ingetrokken is. 
Relax it-Verdeel de helft van de oog crème rondom de ogen met kloppende bewegingen. Verdeel de crème over je gezicht en begin je massage. Zie ons filmpje. Deze producten kun je op de huid laten zitten voor de nacht zodat je morgen weer stralend opstaat.
 

BONUS Meditatie!

Heb je voldoende tijd doe dan de meditatie aan het eind van de behandeling. Kies een plek waar je lekker rustig kan liggen en druk op play.

Soft Hands– Neem lekker even de tijd om je handen in te masseren met de handcrème.

Body– Verdeel de bodylotion over je lichaam.

Next days –  Bij deze behandeling zitten nog extra producten, zodat je de komende dagen nog na kan genieten. De crèmes zijn allen dag- en nachtcrèmes. De volgorde is altijd Reingen, serum en crème.

Extra Boost- Na drie dagen kun je de  aha overnight peeling gebruiken. De gel ’s avonds aanbrengen op een gereinigde huid, rondom mond en ogen vrijlaten

Veel plezier met je gladde, soepele en zachte huid. Ik hoop dat je hebt genoten van je behandeling.

Huid veroudering kan verschillende oorzaken hebben. Naast dat we nu eenmaal ouder worden spelen bijvoorbeeld Hormonen, stress, zon, luchtverontreiniging,  airco en voeding een belangrijke rol. Je kan je huid echt verbeteren, maar hiervoor heb je de juiste begeleiding nodig. Iemand die naar je luistert en je adviseert, specifiek op jouw huidconditie.

Denk hierbij aan onze onlinehuidcoach programma’s, met producten, huidadvies, voedingsadvies en stressvermindering.

Heb je vragen of wil je mijn advies, app mij dan op 0642467775 voor een GRATIS 15 minuten durende video coach call!