Wil je graag een ontspannende behandeling gericht om je huid vitaler, gladder, strakker en meer volume te geven, dan zijn onze anti-aging behandelingen een plezier om te ondergaan. Iedere behandeling net even met een andere focus. Kijk hieronder gerust en boek de behandeling die bij je past. Hebben we het idee dat een andere behandeling meer geschikt is voor je huid dan zullen wij dit aan het begin van de behandeling zeker bespreken. Zo krijg je altijd een behandeling die afgestemd is op jouw huid en wensen.

De basis van iedere behandeling is:

Natural face lift

Focus: Heerlijk ontspannende behandeling met liftende drukpuntmassage en masker.

Nadat je huid goed is gereinigd en gepeeld geven we een liftende drukpuntmassage met de Babor rejuvinating face oil. Bij een drukpuntmassage worden acupunctuurpunten gestimuleerd, naast dat dit liftend is voor je huid, werkt dit door in je hele lijf. Onze Natural face lift treatment wordt afgesloten met een huid verfijnend Grancru masker en een stevige nek-, schouder- en hoofdmassage. Na 75 minuten voelen je huid en je lijf helemaal ontspannen en vitaal.  

75 min.

Verwentijd

Prijs

82,50

Prijs

82,50

Lift en Tight express

Focus: Liften en Volumeverbetering van de huid met RF en Ultrageluid.

Met deze stimulerende behandeling leggen we de nadruk op liften en volume met radiofrequentie (RF) en ultrageluid. RF en Ultrageluid zorgen samen voor het activeren van je fibroblasten. Dit zijn cellen die collageen en elastine repareren en aanmaken. Zo voel je direct na de behandeling meer volume en ziet je huid er strakker uit. 

75 min.

Verwentijd

Rf

Lift en Tight luxe

Focus: Liften en volume met RF en ultrageluid, voeden en massage van je huid.

Tijdens deze verwenbehandeling liften we de huid en geven haar meer volume met RF (radiofrequentie) en ultrageluid, waarna we je huid stimuleren met het dr. Babor Pro RX lifting masker en sluiten we af met een heerlijke hoofd- en schoudermassage. Alles wat je huid nodig heeft en heerlijk ontspannen weer naar buiten.

90 min.

Verwentijd

Prijs

97,50

Prijs

105

Reversive Pro youth

Focus: Droom 90 minuten weg en voel je herboren. In deze Pro youth behandeling worden zelfs de handen en armen verwent.             

Tijdens deze weldadige Pro youth behandeling, met de exclusieve Reversive lijn van Babor, worden zelfs de handen, armen en decollete meegenomen met een peeling en massage en masker. Tijdens deze behandeling krijg je een AHA peeling en wordt het serum ingemasseerd met een rozenkwarts.
Een cadeau om te geven en te krijgen.

90 min.

Verwentijd

Reversive babor
cupping

HSR Lift en Cupping

Focus: Met RF en cupping zal je huid een mooie kleur krijgen en je lijntjes vervagen. Je huid voelt strakker en gladder aan.

Een intensieve gezichtsbehandeling waar alles in het teken staat van het verfijnen van lijntjes en verstevigen van je huid. De cupping massage wordt altijd afgestemd op je huid. Zo pakken we de probleemgebieden aan die jou het meest storen. In combinatie met RF (radiofrequentie) is de behandeling zeer effectief en voelt lekker ontspannend aan.

90 min.

Verwentijd

Prijs

105