WAT HEEFT JOUW HUID NODIG OM WEER “NORMAAL” TE WORDEN?

Je bent klaar met gokken en experimenteren: je wilt weten wat je moet doen om je huid weer helemaal gezond te krijgen. En dat wil je niet ‘gewoon’ weten: dat wil je zeker weten. 

Herken je dit? 

Ik wel.

Ik herken dit van mezelf, maar ik herken dit vooral van de vrouwen die bij mij in de praktijk komen. 

Ik werk al 30 jaar als huidprofessional en de meeste mensen die bij mij aankloppen, zijn krachtige vrouwen die met beide benen stevig in het leven staan. Vrouwen die als ze iets willen, er ook voor gaan. 

Alleen met die huid wil het maar niet lukken. 

Voordat ze bij mij komen hebben ze meestal al van alles geprobeerd. Maar wat ze ook op hun gezicht smeren, er verandert niks. 

Herken je dit ook? 

Dan is het tijd dat we dieper gaan kijken dan je huid. En ja: dat bedoel ik behoorlijk letterlijk. 

Huidproblemen zijn namelijk niet alleen een probleem van de huid. Ze geven ook aan dat er ergens anders ‘iets’ uit balans is. Bijvoorbeeld in je organen. Of misschien kom je – als je heel eerlijk naar jezelf bent – al jaren niet meer écht tot rust? 

Als dat zo is, weet dan dat je absoluut de enige niet bent.

Daarom heb ik een unieke skincarebox samengesteld waarmee we kunnen achterhalen waar jouw huidproblemen vandaan komen. In deze skincarebox vind je een unieke combinatie van BABOR-huidproducten die je huid op korte termijn een boost geven. 

Maar veel belangrijker nog: aan hoe jouw huid op de skincarebox reageert, kan ik zien wat jouw huid nodig heeft om weer gezond te worden.

Daarom doe ik je bij de skincarebox ook een GRATIS 1 op 1 consult cadeau.

En dat doe ik niet zomaar.

Ik weet namelijk niet hoe het met jou zit, maar ik ga voor resultaat. Duurzaam resultaat. 

Het resultaat van één fijne gezichtsbehandeling is zo weer weg. Maar als je die ene gezichtsbehandeling gebruikt om in kaart te brengen wat de oorzaak van jouw huidproblemen is, dan kun je dáár je aanpak op baseren.

Of liever gezegd: dan kunnen wij daar de juiste aanpak op baseren. 

Want we doen dit samen, toch? 

DIT STEL IK VOOR

DIT ZIT ER IN DE BABOR SKINCAREBOX

Natuurlijk zorg ik ervoor dat je in de dagen na de behandeling nog wat producten over hebt: want als je die eerste stap naar een egale en stralende huid eenmaal gezet hebt, willen we die actiemodus natuurlijk vasthouden.

OKE, MAAR WAAROM DIE 1 op 1 consult.

Kijk, ik begrijp best dat je twijfelt over het nut van een coach-call. Want wat kan praten nou veranderen aan hoe je huid eruit ziet? 

Maar één ding is zeker: jij wilt echt resultaten en je wilt ze nu. En niet voor even, maar voor de lange termijn. Als je dat niet wilde, dan was je hier namelijk niet.

Je bent klaar met ups en downs, je wilt een huid die al-tijd straalt. Net als jij! 

Een huid die past bij wie je vanbinnen voelt dat je bent. En – daar kan ik heel simpel over zijn – dat gaat nooit gebeuren als je niet eerst vaststelt waar je huidproblemen precies vandaan komen. 

Mijn 30 jaar ervaring als huidprofessional maken dat ik jou op basis van jouw foto’s, je intakeformulier én door hier met jou over te praten eenvoudig vast kan stellen wat de oorzaak van jouw huidproblemen is. Geen loze praatjes, we gaan recht op ons doel af: beloofd. 

Hiervoor gebruik ik inzichten uit zowel de westerse als de oosterse geneeskunde. Want voor mij is maar één criterium belangrijk: of het werkt. 

En wist je dat ‘wat werkt’ meestal hartstikke leuk, fijn en ontspannend is?

Dat komt door het grootste ‘geheim’ van een gezonde huid: als jij in balans bent, dan is je huid dat ook.                                                                       

BEN JIJ KLAAR OM JE HUIDPROBLEMEN BIJ DE WORTEL AAN TE PAKKEN?

De skincarebox leert je precies waar je moet beginnen. Tijdens de coach-call vertel ik je hoe-nu-verder.  

Nog even op een rij:

Starter skincarebox incl. instructie video’s t.w.v.€ 69,-
1 op 1 consult van 30 minuten om goed af te stemmen hoe je huid weer “normaal” wordt. t.w.v.€ 75,-
je maakt voor en na foto’s zodat we goed kunnen kijken hoe je huid reageert. 
Je vult een intake formulier in zodat we kunnen bepalen wat de oorzaak van je huidklacht is. 
  
  

Wat is de waarde ?

0 euro

FAQ's

je zal ongeveer 45 á 60 minuten bezig zijn met de behandeling. Neem lekker de tijd voor jezelf, alleen daar knap je al van op! 

Je krijgt BABOR producten voor één behandeling, om je huid te reinigen, doorbloeden, peelen, voeden (met een ampul en masker) en een heerlijke meditatie voor je ontspanning

Door middel van eenvoudige instructievideo’s. Kind kan de was doen!

Je bepaald zelf wanneer je begint met je behandeling. Je krijgt de link in je mail. Deze blijft geldig

Jazeker, Je krijgt de skincare box binnen in enkele dagen. je maakt een afspraak met mij voor de coachcall en in de tussentijd geef je jezelf een heerlijke behandeling. Je vult je intakeformulier in en maakt foto’s, zodat ik goed naar je huid kan kijken en een persoonlijk advies kan geven, geheel vrijblijvend. In je mail wordt alles nog even kort uitgelegd, alles spreekt voor zich!