Welkom
Het is tijd voor Een heerlijk momentje voor jezelf!

Je hebt een cadeautje gekregen, echt even voor jezelf. Neem lekker even de tijd voor jezelf, zodat je er ook echt van kan genieten. Je zal zien hoe lekker dit is en hoe je huid hiervan opknapt.
Hieronder staat beschreven wat je nodig hebt en de filmpjes laten precies zien hoe je het beste resultaat behaalt met deze BABOR kennismakingsbehandeling. Laat alles even los en geniet van jouw moment.

We starten met je gezicht te reinigen. Je hebt of de hy-ol met phyto-active gekregen of de gentle mild cleanser met thermal lotion. Kijk even welke je hebt en zoek hierbij het filmpje op.

OF

Na de reiniging volgt onderstaand, een masker met meditatie, serum en massage. Geniet ervan!

Heb je genoten van de BABOR kennismakingsbehandeling?

Ik hoop dat ik je enthousiast hebt gekregen. Natuurlijk heb ik nu niet specifiek naar jouw huid kunnen kijken en je hierbij kunnen adviseren. Om je huid te verbeteren heb je niet alleen de juiste producten nodig, maar spelen ook dingen als voeding en stress en belangrijke rol. In mijn huidcoach online programma’s neem ik je hier graag in mee, zodat je gewoon vanuit huis, lekker in je vel komt wat resulteert in een stralende huid.

De eerste stap naar een gezonde stralende huid! 

Wil je graag een uitgebreidere behandeling specifiek afgestemd op je huid ( Hydratatie, acne, grove poriën, gevoelige huid en natuurlijk anti-aging) kijk dan eens voor een skincare@home treatment. Thuis behandelingen om echt je huid te verbeteren, maar met de ontspanning van mijn praktijk. Je kan zelfs kiezen om na de behandeling een GRATIS 1 op 1 coaching van 15 minuten te krijgen met mij persoonlijk, zodat ik echt even naar je kan luisteren en je persoonlijk kan adviseren.

Gebruik de code: proefbehandeling en ontvang eenmalig 10% korting op een product of skincare@home box. Ook leuk om cadeau te geven.

Heb je vragen app mij dan op 0642467775