Hoe run ik een salon met meer winst in minder tijd?

Tijdens dit coaching programma helpt Diana schoonheidsspecialisten met haar kennis en ervaring over het draaien van een succesvolle schoonheidssalon.

HERKEN JIJ...

De uitdagingen van het runnen van een schoonheidssalon

De wens om jouw salon tot een succes te maken

De behoefte aan begeleiding en expertise in de beautybranche

De drang om jouw schoonheidsspecialistenpraktijk te laten groeien

De zoektocht naar de geheimen van een succesvolle salon

de ambitie om het beste uit jouw schoonheidssalon te halen

Samen is zoveel makkelijker dan alleen

Wat is je doel in je leven? Wie wil je zijn? Waar wil je naar toe?

Dit zijn vragen waar we ons mee bezig houden tijdens de coaching sessies. Allemaal toekomstgericht. Je ervaringen in je verleden hebben bepaald hoe je naar jezelf kijkt en in het leven staat. Zo wil je wel graag verandering, maar blijf je vaak in cirkeltjes rondlopen. Als coach heb ik geleerd om met verschillende mooie technieken daar verandering in te brengen en je te helpen je cirkel te doorbreken, zonder dat we vaak hele diepe gesprekken hoeven te voeren.

Samen gaan we bekijken hoe je van jouw salon een succes maakt.

Je kunt op meerdere manieren samenwerken

Online coaching

Ontvang toegang tot het online coaching programma, inclusief exclusieve toegang tot een besloten Facebook-groep. Hier deel ik mijn expertise over het succesvol runnen van een schoonheidssalon. Leer op jouw eigen tempo en verander jouw salon in een bloeiende onderneming.

ONLINE + LIVE

Dit programma omvat alles wat het online programma biedt, plus vier live trainingsdagen. Tijdens deze intensieve sessies krijg je persoonlijke begeleiding en de kans om je vragen direct te stellen. Dit is de ideale optie voor wie diepgaande kennis en interactie wil.

ONLINE + LIVE + 1-OP-1

Het meest uitgebreide programma omvat alle voordelen van het online en live programma, met als extra bonus twee 1-op-1 coachingdagen of vier zoom dagdelen. Hier krijg je mijn persoonlijke aandacht om jouw specifieke salon uitdagingen aan te pakken en te overwinnen. Dit is de ultieme ervaring om jouw salon naar het volgende niveau te tillen.

Wat zijn de kosten?

1

Online coaching

Was 89 €79

per maand

Inclusief coaching en een besloten Facebook groep.

Als je op aanmelden klikt, word je geleid naar een aanbetaling waarna je een persoonlijk gesprek krijgt voor jouw coachingstraject.

2

Online & Live Coaching

Was 259 €249

Per maand

Inclusief besloten Facebook groep en vier live dagen.

Als je op aanmelden klikt, word je geleid naar een aanbetaling waarna je een persoonlijk gesprek krijgt voor jouw coachingstraject.