Voor wie is MICRONEEDLING GESCHIKT?

Eigenlijk is de Dermapen voor iedereen geschikt, behalve de extreem gevoelige huid en donkere huid. De dermapen is uitermate  geschikt voor mensen met:

rimpels en fijne lijntjes

verslapte, verouderde huid

acnelittekens

comedonen, verstopte poriën

pigment vlekken

grove huid, vergrote poriën

vale, slecht doorbloede huid

licht gevoelige huid

Wat is een Dermapen/ microneedling behandeling?

De Dermapen maakt gebruik van minuscule naaldjes die vibrerend miljoenen kleine kanaaltjes in de huid creëren. Deze kanaaltjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog. De reactie van onze huid hierop genereert een natuurlijk herstelproces. Het gevolg is een verhoogde productie van collageen en elastine, evenals een herstructurering en totale verjonging van de huid.

Hoe ziet een Dermapen/ microneedling behandeling eruit?

Tijdens de behandeling wordt een (hyaluronzuur) serum aangebracht op je huid, waarna de Dermapen over je huid bewogen wordt. De behandeldiepte wordt continu aangepast aan het gebied en je huidconditie. Er kunnen puntbloedinkjes( alleen als we diep werken) tijdens de behandeling zichtbaar worden. Dit is de bedoeling! De behandeling geeft een licht ‘scherp’ gevoel, maar is goed te verdragen. Na de Dermapen krijg je een heerlijk verkoelend masker en wordt de huid gekalmeerd met ultrageluid en ledlicht.

Hoeveel microneedling behandelingen heb ik nodig?

Dit hangt sterk samen met het probleem dat je wilt aanpakken en de diepte waarin we werken.

Wij werken erg  veel met combinatie behandelingen, hierbij geven we een andere behandeling zoals een aha peeling in de tussenliggende periode.

Welk resultaat mag ik verwachten?

Tijdens een intake zullen we dit zeker bespreken. We nemen vooraf foto’s Het resultaat wat je mag verwachten met microneedling bij Diana Helbers ligt aan een aantal factoren.

Zijn er contra indicaties?

Ja er zijn contra indicaties, deze zullen tijdens het intake besproken worden. Het is belangrijk dat je gezond bent, je huid heeft een paar dagen nodig om te herstellen. Als je lichaam niet goed uit zichzelf geneest dan is het beter om voor een andere behandeling te kiezen.

Voorbeeld van contra indicatie is:

Moet ik nog ergens rekening mee houden na de behandeling

Afhankelijk van het soort huidoppervlak en de soort behandeling zal de huid er roze/rood uit gaan zien. Tevens kan de huid prikkelend en warm aanvoelen. Deze verschijnselen zullen na een dag afnemen. Tot twee á drie dagen na de behandeling kan de huid wat roder ogen dan normaal. Na een dag kan je gewoon je dagelijkse bezigheden hervatten, de huidreactie valt over het algemeen nauwelijks op voor je omgeving. Dat is ook één van de voordelen van de Dermapen: de behandeling is vriendelijk voor de bovenste huidlaag.
Door de versnelde celdeling kan je huid ook licht gaan schilferen, waarbij de dode huidcellen loslaten. Dit is een gunstige reactie die ontstaat door de behandeling met de Dermapen. Het is noodzakelijk om de huid met de juiste producten goed te hydrateren en  beschermen. Omdat produkten dieper je huid ingaan, is het belangrijk om de juiste producten te gebruiken. Veel producten zijn niet geschikt om verder te komen dan de bovenste laag van de opperhuid!

De dag van de behandeling niet zwemmen, geen sauna, niet intensief sporten. De huid heeft rust nodig!

De intake is dus erg belangrijk, wat zijn je wensen en wat zijn onze mogelijkheden!

Heb je nog niet eerder een dermapen behandeling ondergaan, dan zullen wij automatisch even contact met je opnemen om er zeker van te zijn dat dit de meest geschikte behandeling is. De Dermapen kan niet geboekt worden in de zomer ( ongeveer Juni t/m September) i.v.m pigmentproblemen door de zon.

Wat zijn de kosten?