Download: Bodyscan Audio Oefening

Luister naar wat jouw lichaam jou probeert te vertellen

Download de gratis bodyscan

Ben jij het zat om te blijven zoeken naar oplossingen voor jouw lichamelijke klachten, terwijl de resultaten slechts tijdelijk zijn? Heb je het gevoel dat je niet vooruit komt en geen verbetering ziet?

Misschien probeert jouw lichaam je iets te vertellen en is het tijd om beter naar de signalen te luisteren die het afgeeft.

Met mijn gratis bodyscan audio oefening kan ik jou helpen om in te checken op jouw lichaam en inzicht te krijgen in de belangrijkste oorzaak van lichamelijke klachten.

Meld je nu aan en ontvang direct toegang tot de gratis bodyscan audio oefening.

Deze bodyscan helpt je:

Erg fijn. Heb toch weer een beetje helderder waar ik al aan kan werken!

R. Bleser

Download de bodyscan

"(Verplicht)" geeft vereiste velden aan

Bedankt voor het invullen van het intake formulier! We zullen binnenkort contact met je opnemen.

Meer over mij

Gaande weg ben ik mij steeds meer gaan verdiepen in de mens als geheel, omdat ik uit (eigen)ervaring erachter ben gekomen dat stress, voeding en lichamelijke klachten veel weerslag hebben op je lijf en dus op je huid. Tijdens mijn 4 jarige HBO opleiding kinesiologie ging er een wereld voor mij open en ook de coaching opleiding NLP & lifecoach practitioner heeft mij veel kennis gegeven. Al deze opleidingen en de 29 jaar ervaring hebben er toe geleid dat ik mijn behandelingen vanuit een holistische kijk benader. Voor mij kwam dan ook een moment voor een nieuwe start met een nieuwe visie. Ik heb mijn praktijk naam veranderd van schoonheidssalon Diana naar Diana Helbers praktijk voor huidverbetering, kinesiologie en coaching.