ONTDEK HOE MIJN UNIEKE SCIN-METHODE JOUW HUID IN DRIE MAANDEN EEN FRISSE, ZACHTE EN EGALE UITSTRALING GEEFT.

Welke problemen jouw huid ook heeft: met mijn allround aanpak is jouw huid in negentig dagen weer in balans. De afgelopen 30 jaar hielp ik als schoonheidsspecialist, kinesioloog en coach honderden cliënten om hun huid weer gezond te krijgen.

Lieve vrouw,

Vraag jij jezelf wel eens af waarom je zo’n dramatische huid hebt, zo’n huid die maar niet doet wat jij wilt? 

Zo’n huid die het ene moment trekkerig aanvoelt en snel begint te glimmen en het andere moment ruw en droog is. Misschien zie je soms zelfs grove poriën en wordt je huid snel rood.

Natuurlijk snap je dat je je huid goed moet verzorgen. Dat hoef ik jou niet te vertellen: je vindt het geen enkel probleem om je huid dagelijks goed te reinigen en een crème of een serum aan te brengen.

Als iemand doelgericht is, dan ben jij het wel. En als jij je zinnen ergens op zet, krijg je altijd het gewenste resultaat. Behalve dan met je huid. 

Je begrijpt niet waarom jouw huid maar niet opknapt. 

Als je naar een oplossing zoekt, krijg je iedere keer opnieuw een ander ‘juist’ product aangereikt. De juiste crème of het juiste serum – maar heeft iemand je wel eens gevraagd of je last hebt van stress en hoe het met je stoelgang is? 

De waarheid is namelijk dat je huid het van alle kanten zwaar te verduren heeft. Van buitenaf EN van binnenuit. 

Want niet alleen het weer, luchtverontreiniging en verkeerde cosmetica hebben een enorme invloed op de gezondheid van je huid, maar ook stress, hormonen en voeding. Hele normale dingen dus eigenlijk. Maar in relatie tot de gezondheid van je huid hoor je daar eigenlijk nooit iemand over. 

Daar breng ik vandaag verandering in. Want op deze pagina ga ik je uitleggen waarom het reinigen van de huid en het smeren van serums en crèmes de meeste vrouwen geen gezonde huid oplevert.

Als je van die ‘dramatische’ huid af wilt en in plaats daarvan een huid wilt die weer helemaal in balans is, moeten we dieper kijken.

En dan bedoel ik letterlijk dieper: de oorzaak van de slechte conditie van je huid zit namelijk niet aan de oppervlakte, maar dieper in je lichaam. Dat is ook waarom oppervlakkige ‘oplossingen’ als crèmes en serums in verreweg de meeste gevallen niet werken.

Wat je moet weten, is dat je huid de directe verbinding is tussen je buitenkant en je binnenkant. Het is een uitscheidingsorgaan. Dat klinkt niet zo lekker en dat is het eigenlijk ook niet: want alles wat aan de binnenkant van je lijf niet lekker loopt, komt via je huid naar buiten.

Dus ja: de juiste huidverzorging is ontzettend belangrijk. Maar voor een gezonde huid is het minstens zo belangrijk hoe het Innerlijk met je gaat: aan de binnenkant.

Wil je je huid “normaal” en gezond krijgen dan zullen we dus moeten werken aan de juiste SkinCare producten, je Innerlijke stress en je Nutriënten.

Simpel gezegd: huidverzorging + stress + voeding.

Als één van deze drie uit balans is, dan is de rest ook uit balans.

 

Ik geef je een voorbeeld:

De huid op je gezicht voelt ruw aan en glimt snel. Je hebt regelmatig oneffenheden op je gezicht en nu je erover nadenkt, gaat het eigenlijk helemaal niet zo lekker met je stoelgang.  Dit kan te maken hebben met voeding, maar ook met stress. Of met een combinatie van allebei – hoe weet je waar je moet beginnen? 

Ik geef je nog een voorbeeld:

Je huid wordt snel rood en voelt droog aan en je merkt dat je sneller moe bent dan voorheen. Je hebt maar weinig tijd voor jezelf, voelt druk om te presteren en bent prikkelbaar. De stress vreet vitaminen. En hoe is het eigenlijk met je ademhaling? De zuurstof die je longen opnemen, heeft namelijk veel te maken met de adertjes in je gezicht. En weet je dat volgens de oosterse geneeskunde de longen alles te maken hebben me geen ruimte innemen voor jezelf.

Dat roept weer de vraag op: wat pak je het eerste aan – en hoe

Welk huidprobleem jou ook plaagt, er zijn altijd meerdere oorzaken die er samen voor zorgen dat jouw huid niet ‘normaal’ is. Die maken dat jouw huid, dof, verdikt, rood, trekkerig, vet of juist droog is. 

Als je dát eenmaal weet, begrijp je ineens waarom het belangrijk is om niet alleen naar je huid te kijken als je je huid wilt verbeteren. Maar ook naar je lichamelijke gezondheid, je biochemie en je stress-levels. 

Maar nou hoor ik je al denken: 

‘Dat is allemaal heel interessant. Maar hoe kom ik er nou achter wat mijn huid nodig heeft om weer helemaal gezond te worden?’ 

DE SCIN-METHODE: VOOR IEDERE VROUW DIE ZICH AFVRAAGT HOE ZE HAAR HUID WEER IN BALANS KRIJGT

In dit programma neem ik je aan de hand van mijn SCIN-methode mee door een simpel stappenplan om jouw huid in drie maanden weer egaal en fris te maken. Eerst brengen we de oorzaken van jouw huidprobleem in kaart. We onderzoeken je SkinCare routine, je innerlijk (stress) en je Nutriënten (voeding)Die oorzaken gebruiken we om een stappenplan op te stellen waarmee jij je hele ‘Ik’ weer in balans gaat brengen. Want als jij in balans bent, dan volgt die gezonde zachte huid - zo één die maakt dat je eindelijk weer blij in de spiegel kijkt - vanzelf.

ALS JE AAN DE SLAG GAAT MET DE SCIN-METHODE, DAN ONTDEK JE BINNEN DRIE MAANDEN:

En zal ik je eens wat verklappen? Als je huid eenmaal gezond is, dan is het vanaf daar een makkie om je huid veel méér dan ‘normaal’ te krijgen: om je huid echt te verbeteren. Want een egale en stralende huid, die krijg je one step at a time.

Wat anderen over Diana zeggen.

Gebaseerd op meer dan 150 reviews
5/5

Diana Helbers, Ze heeft onwijs veel mijn leven verbeterd. Ik had enorme acnehuid en ze heeft me altijd ondersteund en geduld met mij gehad. En we hebben enorm veel resultaat geboekt. En naast dat ze top behandelingen en producten heeft, is ze ook een top vrouw. Geduldig en neemt de tijd voor de klant, legt alles tot in details uit. Geen stomme verkoop praatjes. Ze geeft je de ruimte om zichzelf en haar producten te bewijzen. Ik kan niet meer zonder.

Richella
5/5

Fijne persoonlijke aandacht en een specialiste die weet waarover ze het heeft. Bovendien krijg je goede tips.

Christa
5/5

Zoals altijd perfect. Diana heeft een enorme kennis op huid-/ en product gebied en geeft hierover informatie.

Mieke
5/5

Klantgericht, vriendelijk. Voel me erg op mijn gemak bij Diana.

Mariska
5/5

Zeer kundig geholpen met mijn eczeem huid.

B. Bezemer
5/5

BONUS

Als je nu begint, krijg je een jaar lang GRATIS toegang tot de SCIN Community t.w.v. 197,-

 

DE WAARDE VAN DIT PROGRAMMA

Nog even op een rij: 
Drie maanden BABOR-huidverzorgingsproducten speciaal afgestemd op jouw huid. t.w.v.€ 300,-
Een 1-op-1 coach-call van 30 minuten waarin we het effect van de SCIN methode bespreken en op basis daarvan zo nodig bijsturen wat jouw huid nodig heeft om weer ‘normaal’ te worden.€ 100,-
  

mijn online SCIN methode t.w.v.

  • Een huidverzorgingsplan incl. instructievideo’s waarmee een effectieve huidverzorging kinderspel wordt 
  • Oefeningen en uitleg om stress te reduceren en je huid rustig te krijgen.
  • Een voedingslog en de Do’s en Dont’s specifiek voor jouw huid
  • Een bibliotheek met o.a. meditaties, affirmaties, voedingsadviezen, huidinstructie video’s en veel meer
€ 397,-

Als BONUS een jaar lang GRATIS toegang tot de SCIN Community zodat je er ook na het programma niet alleen voor staat t.w.v. € 197,-

€ 197,-

NB: De producten van BABOR zijn voor 95% vegan. Als dit voor jou belangrijk is, geef dat dan aan! Dan zorg ik ervoor dat jouw producten 100% vegan zijn. 

Bij vragen kun je altijd direct contact opnemen via de app. Want wat mij betreft is echt resultaat iets wat we samen boeken!

 
0 euro

FAQ's

Het gaat je veel tijd besparen. Denk maar aan alle tijd die je anders kwijt bent naar het googlen oplossingen voor jouw huidprobleem die je niet vind ;). In de ochtend 5 minuten, in de avond 15 minuten en ongeveer 1 keer per week 30 minuten.

je krijgt een BABOR  reiniging, een peeling, een serum, een crème en ampullen speciaal afgestemd op jouw huid.

Doormiddel van eenvoudige instructievideo’s. Kind kan de was doen!

Jouw programma heet een gezonde huid in 90 dagen, omdat je voor 3 maanden producten krijg, maar je kan in totaal 6 maanden in jouw programma.

Jazeker, we maken 1 keer een zoom afspraak, zodat ik goed naar je huid kan kijken en je behandelplan kan opstellen. Daarna kan je alles in je eigen tijd doen, want het programma is online, wel zo makkelijk.