ONTDEK HOE JE JOUW HUID IN ZES MAANDEN WEER LAAT STRALEN MET MIJN UNIEKE SCIN-METHODE

Je weet heus wel dat het niet het einde van de wereld is, maar als je in de spiegel kijkt, ben je gewoon niet tevreden met je huid.

En daar baal je van.

 

Oké: in je eigen coconnetje heb je er meestal niet zoveel last van. Maar als je voor een groep staat of als je merkt dat er mensen naar je kijken? Dan voel je je ongemakkelijk.

Een mooie, stralende huid. Dáármee zou je je een stuk comfortabeler voelen.

En daar wil je heus ook wel wat voor doen. Je vindt het fijn om tijd aan jezelf te besteden. En als jij je zinnen ergens op zet, dan ga je er ook voor.

Alleen met je huid weet je gewoon écht even niet hoe je het aan moet pakken.

Je wilt iemand die je vertelt wat je moet doen en hoe je dat precies moet doen. En dan wel zonder poespas. Want voor al die onzin heb jij helemaal geen tijd. 

Je hebt behoefte aan een duidelijk stappenplan en een stok achter de deur. 

En dat begrijp ik. Ik weet namelijk precies wie jij bent: jij bent iemand die gewend is om resultaat te boeken.

In je werk heb je er dan ook helemaal geen moeite mee om effectief en vol passie het gewenste resultaat binnen te slepen.

Maar als je thuiskomt na een enerverende en toch ook best wel vermoeiende dag werken, heb je nog een heel avondritueel voor de boeg: koken en het huishouden doen, misschien wel de kinderen helpen met huiswerk of toch nog héél even achter die laptop kruipen om vast wat taken af te tikken voor morgen. 

Daarna nog even op de bank met een glas wijn of een koppie thee en voor je het weet ga je weer veel te laat richting je slaapkamer. Want morgen is het weer een drukke dag en wordt er weer van alles van je verwacht. 

Natuurlijk maak je tijd om je tanden te poetsen en je huid te verzorgen. Want je weet dat dat belangrijk is. Je weet alleen niet meer zo goed of je wel het juiste doet. 

Want wat je ook doet en welke producten je ook gebruikt: je hebt niet het idee dat het werkt. Je ziet er futloos uit, je krijgt steeds meer lijntjes, je gezicht is dof en je huid voelt soms droog aan.

Je slaakt een diepe zucht: waarom zien ánderen er altijd zo stralend uit en jij niet?

Ik kan je wel vertellen waar dat door komt:

Als je je huid wilt laten stralen, zul je van binnenuit moeten stralen. 

Denk er maar eens over na: 

Hoe lekker zit jij eigenlijk in je vel? 

En nee, dan bedoel ik niet: hoe vind je dat je lijf eruit ziet. Haal nou eens diep adem en voel je lichaam. 

En dan vraag ik het je nog eens: hoe lekker zit jij echt in je vel? 

Sta je daar eigenlijk wel eens bij stil?

En ja ik weet het: je eet best gezond, je beweegt regelmatig en je werkt heus wel aan jezelf. Maar zorgt dat er ook voor dat je echt lekker in je vel zit, of zijn dat óók weer van die ‘taakjes’ die je aftikt? 

Als persoonlijke huidcoach zit ik precies hetzelfde in elkaar als de ambitieuze vrouwen die ik help om hun huid weer te laten stralen: doelgericht en gepassioneerd. Daarom vind ik het ook zo belangrijk om effectief te werken. Want natuurlijk gaat het ‘om de reis ernaartoe’ – maar persoonlijk ben ik van mening dat de bestemming óók belangrijk is.

En jij? 

Wat nou als ik jou vertel dat 5 minuten in de ochtend en 10 minuten in de avond alles is wat jouw huid nodig heeft om weer helemaal op te knappen? 

Mits je het goed aanpakt. 

Met 30 jaar ervaring als schoonheidsspecialist, kinesioloog en coach weet ik precies wat jij nodig hebt om jouw huid weer te laten stralen. Zonder langdradige (en onnodige!) rituelen, maar gewoon: kort en bondig. Zodat het allemaal niet te veel tijd kost, maar wel een lekker gevoel oplevert. Waardoor je meer energie overhoudt in de avond en je het uiteindelijk – ik weet het zeker! – gewoon leuk gaat vinden om je huid te verzorgen. 

En dat is maar goed ook. Want tijd aan jezelf besteden? Dat is ontzettend belangrijk. Als je tenminste wilt stralen.

Wat denk je ervan? 

ZO GAAN JOUW HUID - EN JOUW HELE ‘IK’ - WEER STRALEN

 • Je krijgt een speciaal door mij samengestelde skincarebox thuisgestuurd. Met behulp van de introductievideo’s gebruik je de producten. Je maakt foto’s van voor en na de behandeling zodat ik kan zien hoe jouw huid reageert. Tijdens een online coach-call stemmen we af wat jouw huid nodig heeft om weer te stralen. Hiervoor stel ik een persoonlijk verzorgingsplan voor je op: helemaal op maat. 
 • Je krijgt alle verzorgingsproducten die je tijdens de zes maanden die het programma duurt nodig hebt thuisgestuurd. De producten zijn afgestemd op jouw huid en allemaal van BABOR: met effectieve en natuurlijke ingrediënten die voor 95% vegan zijn. Maar als dat voor jou belangrijk is, zorg ik er natuurlijk voor dat er in jouw pakketje alleen maar 100% vegan producten zitten. Geen probleem. 
 • Je krijgt toegang tot een online leeromgeving met video’s over hoe, wanneer en waarom je je producten moet gebruiken. 
 • Ik leer je waarom stress zoveel huidproblemen veroorzaakt en hoe je deze oplost met simpele maar super effectieve oefeningen uit de kinesiologie.
 • Ik leer je hoe voeding je huid beïnvloedt en welke do’s en don’ts horen bij jouw huidtype. 
 • Vanuit mijn jarenlange ervaring als coach geef ik je tips en tricks waarmee je zeker weet dat je zes maanden lang (en daarna!) doorzet en je doelen haalt. 
 • In week 10 krijg je een specifieke behandeling bij mij in de praktijk die we precies afstemmen op wat jij nodig hebt: een mix van huidverbetering, kinesiologie en coaching.
 • Na zes maanden kom je nog één laatste keer bij mij langs in de praktijk voor een heerlijke behandeling: je hebt heel wat bereikt en dit is jouw cadeautje.

 

DIT VERWACHT IK VAN JOU

Huh, verwacht ik ook iets van jou? 

Maar jíj bent hier toch de klant? 

Dat klopt. 

Maar ik ben – net als jij – doelgericht. Als we samen aan de slag gaan, dan wil ik wél resultaat zien. Ik zou dit programma niet gemaakt hebben als ik er niet helemaal zeker van was dat mijn methode jou kan helpen om jouw huid weer te laten stralen. Maar uiteindelijk moet jij de stappen volgen, de producten gebruiken en de inzichten uit het programma toepassen in je dagelijks leven. 

 

Ik vraag van jou dan ook 100% inzet. Dan gaan we er samen voor zorgen dat jij weer kunt lachen naar je eigen spiegelbeeld. 

 

DE SCIN-METHODE: VOOR IEDERE VROUW DIE ZICH AFVRAAGT HOE ZE HAAR HUID WEER IN BALANS KRIJGT

Aan de hand van mijn SCIN-methode neem ik je mee door een simpel stappenplan om jouw huid in zes maanden weer egaal en fris te maken. Eerst brengen we de oorzaken van jouw huidprobleem in kaart. Die oorzaken gebruiken we om een stappenplan op te stellen waarmee jij je hele ‘Ik’ weer in balans gaat brengen. Want als jij in balans bent, dan volgt die gezonde zachte huid - zo één die maakt dat je eindelijk weer blij in de spiegel kijkt - vanzelf. Als we dat eenmaal bereikt hebben, zetten we door. Want met de basis op orde is het tijd om écht te gaan stralen.

ALS JE AAN DE SLAG GAAT MET DE SCIN-METHODE, DAN ONTDEK JE BINNEN zes MAANDEN:

En zal ik je eens wat verklappen? Als je huid eenmaal gezond is, dan is het vanaf daar een makkie om je huid veel méér dan ‘normaal’ te krijgen: om je huid echt te verbeteren. Want een egale en stralende huid, die krijg je one step at a time.

Wat anderen over mij zeggen.

Gebaseerd op meer dan 150 reviews
5/5

Diana Helbers, Ze heeft onwijs veel mijn leven verbeterd. Ik had enorme acnehuid en ze heeft me altijd ondersteund en geduld met mij gehad. En we hebben enorm veel resultaat geboekt. En naast dat ze top behandelingen en producten heeft, is ze ook een top vrouw. Geduldig en neemt de tijd voor de klant, legt alles tot in details uit. Geen stomme verkoop praatjes. Ze geeft je de ruimte om zichzelf en haar producten te bewijzen. Ik kan niet meer zonder.

Richella
5/5

Fijne persoonlijke aandacht en een specialiste die weet waarover ze het heeft. Bovendien krijg je goede tips.

Christa
5/5

Zoals altijd perfect. Diana heeft een enorme kennis op huid-/ en product gebied en geeft hierover informatie.

Mieke
5/5

Klantgericht, vriendelijk. Voel me erg op mijn gemak bij Diana.

Mariska
5/5

Zeer kundig geholpen met mijn eczeem huid.

B. Bezemer
5/5

BONUS

Als je nu begint, krijg je een jaar lang GRATIS toegang tot de SCIN Community t.w.v. 197,-

 

DE WAARDE VAN DIT PROGRAMMA

Nog even op een rij: 

Zes maanden BABOR-huidverzorgingsproducten speciaal afgestemd op jouw huid. t.w.v.

Een 1-op-1 coach-call van 30 minuten waarin we het effect van de SCIN methode bespreken en op basis daarvan zo nodig bijsturen wat jouw huid nodig heeft om weer ‘normaal’ te worden.

€ 600,-

€ 100,-

Een intensieve behandeling van 2,5 uur in mijn praktijk, 10 weken nadat we zijn gestart, waarin we het beste van huidverbetering en kinesiologie samenbrengen om jouw huid en lichaam weer in balans te brengen  t.w.v. 

€ 198,-
Een tweede behandeling in mijn praktijk (keuze uit een gezichtsbehandeling of kinesiologie) t.w.v. € 100,-

mijn online SCIN methode t.w.v.

 • Een huidverzorgingsplan incl. instructievideo’s waarmee een effectieve huidverzorging kinderspel wordt 
 • Oefeningen en uitleg om stress te reduceren en je huid rustig te krijgen.
 • Een voedingslog en de Do’s en Dont’s specifiek voor jouw huid
 • Een bibliotheek met o.a. meditaties, affirmaties, voedingsadviezen, huidinstructie video’s en veel meer
€ 397,-

Als BONUS een jaar lang GRATIS toegang tot de SCIN Community zodat je er ook na het programma niet alleen voor staat t.w.v. 

€ 197,-

NB: De producten van BABOR zijn voor 95% vegan. Als dit voor jou belangrijk is, geef dat dan aan! Dan zorg ik ervoor dat jouw producten 100% vegan zijn. 

Bij vragen kun je altijd direct contact opnemen via de app. Want wat mij betreft is echt resultaat iets wat we samen boeken!

 
0 euro

FAQ's

Het gaat je veel tijd besparen. Denk maar aan alle tijd die je anders kwijt bent naar het googlen oplossingen voor jouw huidprobleem die je niet vind ;). In de ochtend 5 minuten, in de avond 10 minuten en ongeveer 1 keer per week 30 minuten.

je krijgt voldoende BABOR producten voor 6 maanden denk hierbij aan je reiniging, een peeling, een serum, een crème en ampullen speciaal afgestemd op jouw huid.

In je persoonlijke online academie vind je alle informatie, makkelijk uitgelegd met o.a. instructievideo’s.

Jouw programma heet een stralende huid in 180 dagen, maar je krijgt een jaar lang toegang tot je persoonlijke leeromgeving.

Het grootste deel van je programma is online, maar we zien elkaar 2 keer live in mijn praktijk. Na 10 weken wanneer je huid in balans is, geven we je huid en lijf een enorme boost en na 6 maanden, aan het eind als cadeau voor jezelf en mag je kiezen waar jouw behoefte ligt, een gezichtsbehandeling of een kinesiologie sessie.