Gefelicteerd met je purifying wellness beleving. Even een momentje voor jezelf!

In het pakketje zit een uitgebreide uitleg, zo weet je wat je nodig hebt voor je behandeling. Heb je alles klaar gelegd? Let op, ga geen puistjes uitknijpen, kom dit in de salon doen. Anders heb je kans op littekens. Heb je echte ontstekingen zorg dan dat ze niet opengaan, dus wees voorzichtig met de gentle peeling en de massage. Nu nog een muziekje aan en je bent er helemaal klaar voor. Laat alles even los en geniet van jouw moment.

Wat heb je extra nodig?

– Heet water voor je kopje thee – Compressdoek/Washandje – Warm water

Start- Was eerst goed je handen en leg daarna de volgende producten klaar:

  • Haarkapje – enzyme cleanser – skin activator -enzymepeeling balm – ampul- masker- Skinovage oogcrème/-gel -. ult. repair crème- handcrème- Bodylotion 

Maak deze producten open, behalve de ampul en het masker deze kun je open maken als je ze nodig hebt. De rest van de producten heb je vandaag niet nodig. Doe je haarkapje op om je haar te beschermen en verwijder je oogmake-up, met je eigen oogmake-up remover.

Cleans it – Neem de enzymcleanser, doe de poeder in je handpalm, vermeng dit met een beetje water zodat het licht schuimt. Ruim over het gezicht verdelen(Let op: niet over de ogen), nogmaals met water opschuimen en vervolgens met rijkelijk water afwassen of met een warm Compres verwijderen.   

Scrub it – Neem de enzyme peeling balm. Verdeel over je gezicht en masseer het met vochtige vingers in. 5minuten laten intrekken  met rijkelijk water afwassen of met een warm Compres verwijderen. 

Intens Activate- Verdeel de skin activator gel over de huid en laat deze max. 10 min zitten. Je bepaald de tijd aan de hand van de roodheid van je gezicht. Merk je dat je huid al snel gaat doorbloeden d.m.v. roodheid en warmte, dan kan je deze eerder verwijderen. Verwijder met een koel compress. Roodheid trekt vanzelf weer weg. Geniet van je thee!

Let op : niet op de ogen!

Boost it – Breek de ampul open met ampulbreker of tissue en leeg de ampul in je handpalm, let op dat er geen glas bij zit. Breng voorzichtig op je gezicht, hals en decolleté en klop de werkstof in  totdat de werkstof is opgenomen. 

Wrap it up – Maak het masker open. Haal aan beide zijden de folie van het masker en plaats op je gezicht, de rest van de vloeistof kan op het decolleté en laat minimaal 10 minuten inwerken. Verwijder het masker en masseer werkstof in.

Let op: de video laat het sensitive masker zien, deze gebruik je hetzelfde  als jouw balancing bio-cellulose mask.

Relax it – Verdeel de oog crème (4) rondom de ogen met kloppende bewegingen. Verdeel de Ultimate repair crème over je gezicht. Maak je vingertoppen een klein beetje vochtig en masseer de crème licht in. (let op niet op ontstekingen)  Deze producten kun je op de huid laten zitten voor de nacht. De crème hersteld je huid.

 

Vergeet je lijf niet!

Soft Hands– Verdeel de handcrème op je handen. Je kunt deze laten intrekken als een masker of helemaal inmasseren.
 

 

Body– Verdeel de bodylotion over je lichaam, vole hoe ook je lichaam gevoed wordt.

Next days –  Bij deze behandeling zitten nog extra producten, voel de komende dagen wat bij je past. Wat erg lekker is als extra is het clay mulit cleanser. deze kan je als reinging gebruiken maar ook laten zitten 5 minuten als masker. Maakt de huid schoon en weer rustig.

Extra Boost- Na drie dagen kun je de  aha overnight peeling gebruiken. De gel ’s avonds aanbrengen op een gereinigde huid, rondom mond en ogen vrijlaten en op laten zitten voor de nacht.

Acne/puistjes kunnen ontstaan door vele oorzaken. Hormonen, stress, voeding en verkeerde producten zijn een aantal voorbeelden. Je kan je huid echt verbeteren, maar hiervoor heb je de juiste begeleiding nodig. Iemand die naar je luistert en je adviseert, specifiek op jouw huidconditie.

Denk hierbij aan onze onlinehuidcoach programma’s, met producten, huidadvies, voedingsadvies en stressvermindering en dit allemaal vanuit huis.

Heb je vragen of wil je mijn advies, app mij dan op 0642467775 voor een GRATIS 15 minuten durende video coach call! 

 

Veel plezier met je schone, egale en zachte huid. Ik hoop dat je hebt genoten van je behandeling.