Hoe jouw emoties leiden tot fysieke klachten

Ontdek waarom je huidige behandelingen slechts kortstondige oplossingen bieden en leer hoe emotionele belasting kan leiden tot lichamelijke klachten.

6 redenen waarom je dit webinar niet mag missen

Ontdek een nieuwe kijk op jouw klachten - Leer hoe je anders kunt kijken naar jouw klachten en hoe deze gerelateerd kunnen zijn aan emotionele belasting in het hele lichaam, niet alleen lokaal.

Verander de manier waarop je naar klachten kijkt - Krijg inzicht in hoe je jouw klachten kunt veranderen en verbeteren door anders te kijken naar de oorzaak en oplossing.

Speciaal voor mensen die vastlopen in hun zoektocht naar een oplossing - Dit webinar is gericht op mannen en vrouwen die al van alles hebben geprobeerd, maar nog steeds geen oplossing hebben gevonden voor hun klachten. Het is tijd om anders te kijken naar jouw klachten en te ontdekken wat de onderliggende oorzaak is.

Maak kennis met je lichaam - Heb je het gevoel dat je volop in het leven staat maar toch kampt met lichamelijke klachten zoals hoofdpijn, nek-, schouder-, rug- of darmklachten? Dan is dit webinar iets voor jou.

Prioriteit geven aan jezelf - Leer hoe je beter voor jezelf kunt zorgen en hoe stress kan leiden tot fysieke klachten. Krijg inzicht in hoe stress jouw klachten kan bepalen.

Ontvang waardevolle inzichten - Tijdelijk kun je je inschrijven voor slechts €33,-. Voor deze kleine investering krijg je waardevolle informatie en inzichten die je kunnen helpen je gezondheid te verbeteren. Schrijf je nu in en ontdek hoe dit webinar jouw leven kan veranderen door je klachten op een dieper niveau te begrijpen en effectief aan te pakken.

Mis het live webinar niet

Ontdek de emotionele betekenis achter jouw klachten en leer luisteren naar je lichaam!

Dinsdag 18 april om 20:00 uur

Wat je gaat ontdekken

Heb je al van alles geprobeerd om van je klachten af te komen, maar blijven ze steeds terugkomen? Tijdens dit webinar ontdek je dat er vaak meer aan de hand is dan alleen de fysieke klacht zelf. Je leert anders te kijken naar jouw klachten en waarom dit zo belangrijk is. Tijdens het webinar krijg je drie belangrijke inzichten die je kunnen helpen bij het begrijpen en verbeteren van jouw gezondheid.

Hoe emotionele belasting kan leiden tot fysieke klachten en waarom dit vaak over het hoofd wordt gezien.

Waarom eerdere benaderingen voor jouw klachten slechts tijdelijke oplossingen boden en hoe je jouw klachten op de lange termijn kunt begrijpen en verbeteren.

Hoe je actief aan de slag kunt gaan met het begrijpen van jouw lichaam en het herkennen van emotionele stress die leidt tot klachten.

Over Diana Helbers

Diana Helbers is een veelzijdige expert met jarenlange ervaring als kinesioloog, NLP lifecoach en coach op het gebied van gezondheid en welzijn. Door haar uitgebreide kennis van het menselijk lichaam en holistische benadering van fysieke klachten is ze in staat om de onderliggende oorzaken te ontdekken en haar klanten te helpen hun algehele welzijn te verbeteren.

Haar unieke combinatie van expertise stelt haar in staat om op een holistische manier naar het menselijk lichaam te kijken en de onderliggende oorzaken van lichamelijke klachten te ontdekken.

Met haar aanpak kan Diana haar klanten helpen om niet alleen hun fysieke klachten op te lossen, maar ook om hun algehele welzijn te verbeteren.

Tijdens dit live webinar deelt Diana haar kennis en ervaring over hoe het begrijpen van het menselijk lichaam en het aanpakken van de onderliggende oorzaken van fysieke klachten kan leiden tot een verbetering van de algehele gezondheid en welzijn.

Dinsdag 18 april om 20:00 uur

Bedankt voor het invullen van het intake formulier! We zullen binnenkort contact met je opnemen.

Meer over mij

Gaande weg ben ik mij steeds meer gaan verdiepen in de mens als geheel, omdat ik uit (eigen)ervaring erachter ben gekomen dat stress, voeding en lichamelijke klachten veel weerslag hebben op je lijf en dus op je huid. Tijdens mijn 4 jarige HBO opleiding kinesiologie ging er een wereld voor mij open en ook de coaching opleiding NLP & lifecoach practitioner heeft mij veel kennis gegeven. Al deze opleidingen en de 29 jaar ervaring hebben er toe geleid dat ik mijn behandelingen vanuit een holistische kijk benader. Voor mij kwam dan ook een moment voor een nieuwe start met een nieuwe visie. Ik heb mijn praktijk naam veranderd van schoonheidssalon Diana naar Diana Helbers praktijk voor huidverbetering, kinesiologie en coaching.