Huidcoachonline

Laat jij helemaal niks tussen jou en je doel komen? Dan zijn wij een match! Met mijn kennis en ervaring als schoonheidsspecialist, kinesioloog en coach laten we jouw huid in no-time weer stralen.

DAN HEB IK EEN AANTAL PROGRAMMA’S VOOR JOU ÉN VOOR JOUW HUID

Hoe kort of hoe lang een programma ook duurt, mijn focus is altijd hetzelfde: jou weer lekker in je vel krijgen. Letterlijk én figuurlijk. Want als er iets is wat ik in mijn 30 jaar als huidprofessional geleerd heb, is het wel dat die twee dingen onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

30 daagse recharge yourself!

Als ik je nou eens vertel dat 5 minuten per dag en één keer per week een half uur ALLES is wat je nodig hebt om merkbaar lekkerder in je vel te zitten, met een zichtbaar gezondere huid om dat ook uit te stralen? Tijdens deze 30-daagse challenge daag ik je uit om 30 dagen aan een stuk een beetje tijd vrij te maken voor jezelf. 

Vind je dat heftig klinken: élke dag tijd vrijmaken voor jezelf? Dan zou het zomaar kunnen dat dit programma juist iets voor jou is. Het resultaat: rust in je hoofd, ontspanning in je lijf en een stralende huid. Dit gaan we doen: 

Een gezonde huid in 90 dagen

Een egale, zachte en gezonde huid in 90 dagen. Is dat überhaupt mogelijk? Als jij zo iemand bent die al jaren worstelt met huidproblemen, is het misschien moeilijk te geloven. Maar met mijn S.K.I.N methode stellen we de oorzaken van jouw huidproblemen vast, om ze vervolgens met wortel en al te verwijderen. Hoe klinkt dat?

Dit gaan we doen:

EEN STRALENDE HUID IN 180 DAGEN

Wil je meer dan alleen je huid gezond en in balans en wil je specifieke problemen aanpakken, zoals lijntjes, grove poriën, acne littekens etc., kies dan voor een stralende huid in 180 dagen.  Met mijn unieke S.K.I.N methode en twee behandelingen in mijn praktijk gaat jouw huid als vanzelf weer stralen.

Dit gaan we o.a. doen:

SKINCAREBOX INCL. GRATIS COACH-CALL

Hoeveel kun je nou helemaal bereiken met één behandeling? Het antwoord op die vraag is: een heleboel. Deze skincarebox heb ik zelf samengesteld met producten van BABOR. Samen vormen ze één complete gezichtsbehandeling. En ik kan je vertellen: die doet een hoop meer dan je huid een fijne boost geven.