Gefelicteerd met je Hydraterende wellnessbeleving. Even een momentje voor jezelf!

In het pakketje zit een uitgebreide uitleg, zo weet je wat je nodig hebt voor je behandeling. Heb je alles klaar gelegd? Vergeet je kopje heet water niet te zetten, we hopen dat je van de thee zal genieten. Nu nog een muziekje aan en je bent er helemaal klaar voor. Laat alles even los en geniet van jouw moment.

Hou er rekening mee, je hebt een vochtarme huid, dus de producten mogen heel kort wat prikkelen maar niet langer dan ongeveer 5 minuten.

Wat heb je extra nodig?

– Heet water voor je kopje thee – Compressdoek/Washandje – Warm water

Start- Was eerst goed je handen en leg daarna de volgende producten klaar:

  • Haarkapje – hY-ÖL&phyto-active – enzyme cleanser – ampul- masker- Skinovage oogcreme nr 4- argan creme- handcrème- Bodylotion en Haarkapje. 

Maak deze producten open, behalve de ampul en het masker deze kun je open maken als je ze nodig hebt. De rest van de producten heb je vandaag niet nodig. Doe je haarkapje op om je haar te beschermen en verwijder je oogmake-up, met je eigen oogmake-up remover.

Relax it- Zorg dat je een ontspannen plekje creëert door je lichten te dimmen, een ontspannen muziekje op te zetten en/of een warmtekussen klaar te maken. Zet je kopje thee klaar. Verwijder zo nodig eerst je oogmake-up (met je eigen remover).

Cleans it – Breng de HY-ÖL op de droge huid aan, dan de Phytoactive er overheen verdelen. Vingers met koel water vochtig maken en de reiniging uitvoeren, totdat er een melkachtige emulsie ontstaat. Verwijder grondig met veel warm water of met een warm compress. Reinig bewust zodat overal je huid schoon is en je alle spanning van de dag met het water laat wegvloeien.

Peel it off – Neem de enzyme cleanser (hou wat over voor je handbehandeling) doe de poeder in je handpalm, vermeng dit met een beetje water zodat het licht schuimt. Ruim over het gezicht verdelen(Let op: niet over de ogen), nogmaals met water opschuimen en vervolgens met rijkelijk water afwassen of met een warm Compres verwijderen. 

Boost your skin – Breek de ampul open met ampulbreker of tissue en leeg de ampul in je handpalm, let op dat er geen glas bij zit. Breng voorzichtig op je gezicht, hals en decolleté en klop de werkstof in  totdat de werkstof is opgenomen. 

Wrap it up – Maak het masker open. Haal aan beide zijden de folie van het masker en plaats op je gezicht, de rest van de vloeistof kan op het decolleté en laat minimaal 10 minuten inwerken. Verwijder het masker en masseer werkstof in.

 Tijdens het wachten kan je alvast de handbehandeling doen, maar je kan ook kiezen voor de meditatie( zie hieronder).

Soft Hands– Was je handen met de enzyme peeling. Verdeel het serum nr 3 over je handen totdat deze wat is ingetrokken. Verdeel de handcreme over je handen. Je kunt deze laten intrekken als een masker of helemaal inmasseren.

 
Body– Verdeel de bodylotion over je lichaam.

Relax it –Verdeel de  oogcrème rondom de ogen met kloppende bewegingen. Verdeel de argan crème over je gezicht en begin je massage, zie filmpje. Deze producten kun je op de huid laten zitten voor de nacht zodat je morgen weer stralend opstaat. 

BONUS Meditatie!

Heb je voldoende tijd doe dan de meditatie aan het eind van de behandeling. Kies een plek waar je lekker rustig kan liggen en druk op play.

Next Days- De volgende ochtend kun je de hyaluron infusion verdelen over je gezicht en hals. Daarna breng je het restant van de oog crème en de hydro cellular hyaluron crème aan. Alles wat je aan andere producten over hebt kun je de dagen daarna opgebruiken.

Veel plezier met je gehyrateerde-, egale- en zachte huid. Ik hoop dat je hebt genoten van je behandeling.

Een vocht tekort kan verschillende oorzaken hebben. Hormonen, stress, zon, luchtverontreiniging en airco zijn een aantal voorbeelden. Je kan je huid echt verbeteren, maar hiervoor heb je de juiste begeleiding nodig. Iemand die naar je luistert en je adviseert, specifiek op jouw huidconditie.

Denk hierbij aan onze onlinehuidcoach programma’s, met producten, huidadvies, voedingsadvies en stressvermindering.

Heb je vragen of wil je mijn advies, app mij dan op 0642467775 voor een GRATIS 15 minuten durende video coach call!