Heb je specifieke klachten met je huid dan vraagt dit om een specifieke behandelingen. Voor een goed resultaat zal altijd een samenwerking nodig zijn. Met de huid verbeterende behandelingen in de salon, al dan niet in combinatie met kinesiologie, en de juiste huidverzorging voor thuis treven we naar een optimaal zichtbaar resultaat.

Al deze behandelingen beginnen met een uitgebreide huidanalyse en intake. Boek deze dan ook altijd extra bij de behandeling als je voor het eerst komt!

De basis van iedere behandeling is:

Dermapen

Focus: lijntjes, rimpels, restacne en littekens, grove huid, algehele verbetering van de huid.

De Dermapen maakt gebruik van naaldjes die vibrerend miljoenen kleine kanaaltjes in de huid creëren. Deze kanaaltjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog. Het gevolg is een verhoogde productie van collageen en elastine, evenals een herstructurering en totale verjonging van de huid. De huid wordt zachter van structuur.

90 min.

Verwentijd

Prijs

125,-

Prijs

85,-

kuur van 4 behandelingen

Babor Thera pro peeling

Focus: acne, lijntjes, grove poriën, pigmentvlekjes, vale en doffe huid, een eenmalige oppepper van de huid, een huid die uit balans is.

Thera pro peeling is een AHA ( fruitzuur) peeling. AHA peelings behoren tot de chemische peelings van natuurlijke oorsprong, zoals melk-, wijn-, citroen-, appel- en glycolzuur. Ieder zuur werkt in een verschillende laag van de huid. De fruitzuren dringen in je huid en zullen op verschillende lagen de kitsubstantie ( de substantie die alle hoorncellen bij elkaar houdt) los weken. Hierdoor gaat de huid vernieuwen.

60 min.

Verwentijd

RF ( radio­frequentie)

Focus: vervaging van rimpels en lijntjes, vocht verbeterend, volume verhogend.

De Radiofrequentie (RF) behandeling in een zeer ontspannende behandeling die d.m.v tripolaire radiogolven je huid verwarmt, waardoor elastine en collagene vezels worden aangemaakt en geherstructureerd. Tevens wordt de opperhuid sterkt gehydrateerd. Je huid krijgt direct meer volume. De RF zit in verschillende anti aging behandelingen verwerkt zoals, Lift en Tight en lift en cupping.

75 min.

Verwentijd

Prijs

vanaf

82,50

Prijs

79,-

Babor neuro sensitive treatment

Focus:gevoelige huid, eczeem huid, kan niets verdragen, snel roodhuid, schilferige huid

De behandeling heeft tot doel de huid terug in balans te krijgen Jeuk, roodheden, branderig gevoel en schilfers zullen verminderen en in samenwerking met producten voor thuis zal de huid tot rust komen en weer prettig aan gaan voelen. De Neuro sensitive lijn zorgt ervoor dat de huid kalmeert, hydrateert en hersteld. De producten zijn vrij van conserveringsstoffen, parabenen, minerale oliën, geurstoffen en synthetische kleurstoffen.

60 min.

Verwentijd

Babor purity treatment

Focus: beginnende acne, acne huid, vette huid.

Tijdens de behandeling wordt goed gereinigd, dode huidcellen worden d.m.v. een peeling verwijderd waarna mee-eters en puistjes secuur worden uitgedrukt. We sluiten af met een ampul, masker en dagcrème.

60 min.

Verwentijd

Prijs

€69

Prijs

30,-

max 3 plekjes

Babor Spot reducer

Focus: pigment vlekken die vaak ontstaan door ouderdom of door zon.

Met behulp van CO2 gas wordt binnen enkele seconden doelgericht en gecontroleerd de bovenste, hyper gepigmenteerde cellagen tot -27 graden bevroren. Door deze kou bevriest het water in de cellen en de cel tussenruimten. Het bevroren water zet uit en laat de celmembranen springen. Het pigment trekt naar boven, droogt in en er vormt zich een korstje. Dit korstje zal na ongeveer 10 tot 14 dagen eraf vallen. Niet te behandelen in de zomer!

15 min.

Verwentijd

IPL of elektrisch ontharen

Heb je vragen over het verwijderen van overbeharing d.m.v IPL of elektrisch ontharen, neem dan contact met ons op.