Microdermabrasie

Microdermabrasie is een huidverbeterende behandeling voor een egaal en fris resultaat!

Voor wie is Microdermabrasie geschikt?

Eigenlijk is de microdermabrasie voor iedereen geschikt, behalve de extreem gevoelige huid en dunne huid.. De microdermabrasie biedt een oplossing om:

Onzuivere huid te reinigen egaliseren

Acne (zonder ontstekingen)te verminderen

(acne) littekens te verminderen

Vale, doffe huid te verfrissen

Grove poriën te egaliseren

Verstopte poriën te verwijderen en egaliseren

Rokershuid te verfrissen en verzachten

Oppervlakkige pigment/ouderdomsvlekken te verminderen

Wat is een microdermabrasie behandeling?

Microdermabrasie is een apparaat die door een speciale vacuüm en spuit techniek microkristallen op de huid spuit en tegelijkertijd weer afzuigt. Hierdoor krijg je een intensief peelend effect waardoor de bovenste laag van de opperhuid eraf gaat en het vernieuwingsproces snel op gang komt. Het gevolg is een zachte en egalere huid.

Hoe ziet een microdermabrasie behandeling eruit?

Je huid wordt gereinigd met een enzyme cleanser en een peeling, waarna we de microdermabrasie gebruiken. Het mooie aan de microdermabrasie is dat we plaatselijk goed kunnen kijken hoelang we op één plekje blijven. Zo kan je met pigmentvlekjes of acnelittekens langer doorgaan en rond de ogen wat korter. Het maakt dat we heel specifiek kunnen werken, voor het beste resultaat. We sluiten af met een ECM repair serum. Hierna heb je de keuze voor een dagcrème of voor het beste resultaat, een collageenmasker om de huid te kalmeren en hydrateren.

Welk resultaat mag ik verwachten?

Dit hangt sterk samen met het probleem dat je wilt aanpakken.

Zijn er contra indicaties?

Ja er zijn contra indicaties, deze zullen tijdens het intake besproken worden. Voorbeeld van contra indicatie is:

Moet ik nog ergens rekening mee houden na de behandeling

De dag van de behandeling niet zwemmen, geen sauna, niet intensief sporten. De huid heeft rust nodig!

Wat zijn de kosten?

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Een account aanmaken?

Meer over mij

Gaande weg ben ik mij steeds meer gaan verdiepen in de mens als geheel, omdat ik uit (eigen)ervaring erachter ben gekomen dat stress, voeding en lichamelijke klachten veel weerslag hebben op je lijf en dus op je huid. Tijdens mijn 4 jarige HBO opleiding kinesiologie ging er een wereld voor mij open en ook de coaching opleiding NLP & lifecoach practitioner heeft mij veel kennis gegeven. Al deze opleidingen en de 29 jaar ervaring hebben er toe geleid dat ik mijn behandelingen vanuit een holistische kijk benader. Voor mij kwam dan ook een moment voor een nieuwe start met een nieuwe visie. Ik heb mijn praktijk naam veranderd van schoonheidssalon Diana naar Diana Helbers praktijk voor huidverbetering, kinesiologie en coaching.