A HAPPY NEW YOU IN 30 DAGEN

De 30-daagse Recharge Yourself is terug! 

Toen mijn praktijk 30 jaar bestond, organiseerde ik iets wat je met recht een challenge kunt noemen. De challenge voor mijn klanten was om zichzelf 30 dagen lang elke dag wat tijd voor zichzelf te gunnen. Voor de ambitieuze, krachtige vrouwen die mijn programma’s volgen een behoorlijke uitdaging.

Maar het was stiekem ook een kleine challenge voor mij: 

In dit 30-daagse programma heb ik namelijk alle belangrijke inzichten van 30 jaar huidverzorging, kinesiologie en coaching bij elkaar gebracht voor een full-blown recharge. 

En dat waren een hoop inzichten om bij elkaar te brengen, kan ik je vertellen. 

Want ja: als het om mijn werk gaat, ben ik grenzeloos nieuwsgierig. 

Maar de afgelopen jaren heb ik óók geleerd hoe ontzettend veel energie het kost om de hele tijd maar alle ballen in de lucht te moeten houden.

Je herkent het misschien wel: je geeft alles wat je doet je volle inzet en dus heb je ‘s avonds helemaal geen puf meer over voor dingen die je óók belangrijk vindt. Tijd doorbrengen met je gezin bijvoorbeeld. Of gewoon: even op de bank zitten met een filmpje, een theetje of de kat. 

Toen ik me daar bewust van werd, heb ik een hoop veranderingen doorgevoerd in mijn leven. Wat mij energie kost heb ik geminimaliseerd en wat me energie geeft heb ik omarmd. En dat bleek eigenlijk helemaal niet zo moeilijk als ik dacht. Het bleek een kwestie van: weten, durven, doen.

En dat is dan ook precies wat ik met deze 30-daagse Recharge Yourself door wilde geven aan mijn klanten. En dat was zo’n succes, dat-ie terug is. Op verzoek. Voor jou.

ZO ZIET DE 30-DAAGSE RECHARGE YOURSELF ERUIT:

EN JA, IK WEET HET…

Je hebt niet de hele dag de tijd. Je hebt het al druk genoeg zonder dat je ‘rechargen’ óók nog eens als extra to-do aan je dagelijkse takenlijst moet toevoegen.

Ik hoor je dan ook al denken: maar hoeveel tijd gaan al die opdrachten van jou me wel niet kosten?

Ik hoop dat je hier zelf ook de grap van inziet: want mensen die van nature geneigd zijn om te denken dat ze geen tijd hebben om op te laden, zijn natuurlijk bij uitstek de mensen die een grondige recharge het hardst nodig hebben. 

Maar ik begrijp waar je vandaan komt: ik ben namelijk precies als jij. 

Ik kan je dan ook verzekeren dat je per dag niet meer dan een paar minuten ‘kwijt’ bent aan dit programma. Hoewel ik liever zou zeggen dat je die minuten ‘rijk’ bent. En oké: één of twee keer in de week een half uur. 

Maar als je die bescheiden hoeveelheid tijd al niet kunt vrijmaken om jezelf weer helemaal op te laden, dan heb ik slecht nieuws voor je: dan ga je het op de lange termijn namelijk echt niet volhouden om elke dag uren aan een stuk te knallen. Dat durf ik je wel op een briefje te geven.

Dus wat zeg je ervan: ben je klaar om al je energiereserves aan te vullen en een hele maand lang elke dag één klein moment knetterlief te zijn voor jezelf? 

30 DAGEN LANG …

DIT PROGRAMMA IS VOOR JOU ALS JIJ …

Enne … wedden dat je na afloop van deze challenge ineens wél makkelijk op eigen kracht een paar minuten of zelfs een half uur de tijd voor jezelf pakt? 

Niet omdat ik het zeg, of omdat het onderdeel is van een programma waar je voor betaald hebt – maar omdat je ervaren hebt hoe fijn het is. Én omdat je gezien hebt hoe ontzettend je daarvan gaat stralen.