S.H.I.N.E.

Mooiste beroep van de wereld, nu nog een goed belegde boterham!

Herken je dit, je hebt het mooiste vak van de wereld, je vind het heerlijk om klanten in de watten te leggen, hun huid te verbeteren en tot rust te laten komen onder jouw handen. Wat dit betreft past shine precies bij jou, want  “ You Shine ” als je een klant in je stoel hebt liggen.

Je kijkt naar je omzet van afgelopen maand in eerste instantie best oké? Maar als je eerlijk bent en je kijkt naar de hoeveelheid tijd die je in je zaak stopt, naast de behandelingen, dan zou je toch echt meer moeten verdienen, zeker als je rekening houd met je vakanties. En ziek zijn, tel je maar helemaal niet mee.

Je hoort iedereen roepen, gewoon meer posten op insta, even een nieuwsbrief eruit, verzin gewoon een leuke actie, maar zo makkelijk is het niet en waar halen zij de tijd vandaan. Je hebt het al zo druk. En als je er dan toch mee begint dan merk je dat het na een paar maanden al weer af zwakt, als je dit al red.

Hoe doen anderen dit toch?

Zou je het leuk vinden als je het ondernemen met meerdere kan doen. Met elkaar te sparren, inspiratie met elkaar delen en met elkaar contact hebben als je het even niet ziet zitten. We hebben toch een eenzaam beroep!

Groeien en ondernemen is met elkaar veel leuker!

Ik heb ervaren hoe krachtig het kan zijn om samen te werken. Simone Levie zegt vaak: ‘Denk nooit in tekorten, maar in overvloed.’ Dit is een mantra die ik heb omarmd, en ik zie hoe mijn business de afgelopen 3 jaar is gegroeid.

Al 32 jaar heb ik met veel plezier een praktijk. Na de coronaperiode realiseerde ik me dat ik niet alleen plezier uit mijn werk wilde halen, maar ook financieel meer zekerheid wilde opbouwen. Een goede boterham waar ik voldoende reserve kan opbouwen voor onverwachte omstandigheden. Ik heb de afgelopen 3 jaar een online bussinesscoach gehad en als ik één ding hebt geleerd dan is dat het met elkaar veel makkelijker groeien is dan alleen. Ik kreeg namelijk niet alleen een businesscoach maar een hele community.

Dit gun ik jou ook, met plezier groeien AAN je business.

“In de afgelopen drie jaar heb ik mijzelf ondergedompeld in de wereld van communities, online programma’s, sales en marketing. Dit naast mijn werk als huidspecialist, kinesioloog en coach. Nu ben ik klaar om deze rijkdom aan kennis met jou te delen. Samen kunnen we ons vakgebied naar een hoger niveau tillen. Het gaat hierbij niet alleen om financieel gewin, maar ook om de voldoening die we uit ons werk halen. Laten we elkaar niet als concurrenten zien, maar als collega’s met elk onze eigen unieke expertise, visie en werkwijze. Er zijn genoeg mensen in Nederland die onze hulp kunnen gebruiken. En onthoud: op elk potje past een deksel.

Laten we samen dit avontuur aangaan, waarbij we elkaar ondersteunen, inspireren en naar grotere hoogten tillen. Let’s S.H.I.N.E!

Laten we eerlijk zijn, we hebben goud in handen!

Er is één ding dat wij hebben en ze ons niet (online) afnemen en dat zijn onze handen. Mensen hebben meer dan ooit behoefte aan ontspanning en een goede uitstraling. Wij halen de stress uit het lijf én uit de huid. De huid gaat zichtbaar shinen en als ze in de spiegel kijken voelen ze zich weer lekker, online kan daar niet tegen op.

Dit is nou precies waar jij goed in bent!

Niets is mooier dan dat jij jouw passie kan uitoefenen, je klanten tevreden zijn en jij er een goed salaris uit kan halen.

Win Win zou ik zeggen!

Wat maakt onze S.H.I.N.E. community zo uniek!

Waar staat S.H.I.N.E. eigenlijk voor. Daar komt ie…

Samenwerkende Huidspecialisten voor Inspiratie, Netwerk en Educatie. Mooi hé ;). Dé community, waar we kunnen sparren, vragen kunnen stellen, elkaar kunnen helpen en je mega veel lessen en learnings krijgt. Op een eenvoudige manier help ik je stap voor stap  jouw salon te laten groeien, zodat je er een goed loon uit kan halen.

Deze community wordt gecombineerd met (gast)webinars, opdrachten en onlineprogramma’s. Zo krijg je al mijn kennis van 32 jaar ondernemen als huidspecialiste, kinesioloog en coach én de interactie van collega’s. We motiveren elkaar en houden elkaar scherp. Zo kom je in contact met POWERvrouwen die jou begrijpen en tegen dezelfde dingen zijn aangelopen, maar hier al ervaring mee hebben.

Tegen wie zeg ik "Welkom in de S.H.I.N.E. community"

Tegen wie zeg ik “ik denk niet dat de S.H.I.N.E. community bij je past”.

Wie we zoeken, zijn gemotiveerde schoonheidsspecialistes die willen groeien en die daar met enthousiasme en een leuke groep POWER vrouwen aan willen werken.

Wat houdt de s.h.in.e. community precies in?

S.H.I.N.E staat voor Samenwerkende Huidspecialistes voor Inspiratie, Netwerk en Educatie

Een veilige community waar je gelijkgestemden kan vinden. Je kan sparren, je zorgen kan uiten, maar vooral vanuit positiviteit met elkaar kunnen bouwen aan jouw bloeiende salon. Hier helpen mensen jou die jouw problemen al getackelt hebben en jij helpt anderen met hun stagnaties. Je geeft en ontvangt. Je zal voelen hoeveel POWER er in ons vrouwen zit.

Iedere maand een LIVE webinar waarin we een thema bespreken en je vragen kan stellen. Heel leervol, diverse thema’s komen aan bod. Van sales en marketing, naar persoonlijke belemmeringen en omzetdoelen stellen. Alles is terug te kijken in de Huddle S.H.I.N.E. community app, waar je toegang toe krijg. Zo kan je alles in je eigen tijd doen.

Oh jee, een opdracht, wil ik dit wel? Ja, dit wil je zeker. Ondernemen is spelen. Één opdracht per keer en je hebt er twee weken de tijd voor. Je hoeft niets in te leveren, maar door jou opdrachten te geven word je sneller actief, je gaat doen. Dit is om inzicht te krijgen, je te motiveren, net even dat zetje te krijgen, want laten we eerlijk zijn, anders komt het er niet van. Je zal zien dat het leuk is. En heb je niets met een bepaalde opdracht dan skip je hem gewoon ;).

Als bonus krijg je toegang tot de online programma’s.

Een leeromgeving waar veel thema’s stap voor stap uitgelegd wordt, met werkboeken en downloads. Je neemt waar jouw behoefte ligt. Voorbeelden zijn: Waar let ik op met een kennismakingsbehandeling incl. intake formulieren, hoe maak ik een jaarbudgetplan, haal 25% meer omzet komende maand, wat is mijn visie en hoe hou ik focus!

Je krijgt als lid van de S.H.I.N.E community 20% korting op de strategie dagen. Dit zijn Live dagen in Spijkenisse, waar we met een kleine groep huidspecialisten actief aan de slag gaan, met van te voren bepaalde thema’s. Voor leuke contacten, een inspirerende dag waar je vol energie weer naar huis gaat.

Je bent de enige die succes in de weg staat!

Ondernemen is een vak apart. Of het wil lukken om je salon te laten groeien heeft heel veel met je persoonlijkheid te maken, je achtergrond!

Durf jij te verkopen, mag je geld verdienen, sta jij voor jouw visie, wil je kiezen wat goed is voor jezelf!

In mijn praktijk werk ik tevens met NLP, coaching, kinesiologie, voice dialoque, EFT en visualisaties. Allemaal technieken die ik kan inzetten om jou op persoonlijk vlak het laatste zetje te geven om je focus en rust te bewaren, zodat je vanuit jouw ZIJN, kan groeien naar waar jij wilt zonder belemmeringen. Je bent namelijk de enige die jouw groei in de weg staat.

BEN JIJ ER KLAAR VOOR OM DE LEIDING TE nemen en je salon te laten groeien?

Dan is deze S.H.I.N.E. community jou op het lijf geschreven.

De investering aan jezelf en je salon is de eerste 3 maanden geen €237,- maar slechts €15,-


Hier een aantal reviews van mensen die jou voor zijn gegaan!

5/5
Ik ervaar de community als zeer waardevol. Het geeft me een stuk bewustwording, die ik omzet in energie. Die energie gebruik ik weer om mijn bedrijf te laten groeien. De webinars zijn vooral nu we elkaar beter leren kennen een plek geworden waarin je eindelijk kan sparren met andere huidspecialistes, die ook voor zichzelf werken. Doordat het traject ook samenhangt met PHYTO 5 ( dit hoeft niet speciaal) is alles wat je leert direct inzetbaar. Voor mij is dit de gouden sleutel tot succes. Diana, je doet het fantastisch. Je mix aan kennis en kunde maakt het voor mij heel bijzonder!

Chayenne Burger

(De S.H.I.N.E. community is NIET merk gebonden. wel kan je een groep aanmaken, voor het merk waar jij mee werkt, zodat je specifieke vragen kan stellen aan collega’s met hetzelfde merk.)

(We zijn begonnen met een jaartraject, maar dit is nu een maand membership geworden.)

Diana ontmoet op een event waar ze vertelde over haar persoonlijke groei en ontwikkeling tot businesscoach. Tijdens haar verhaal dacht ik meteen, dit wil ik ook bereiken. Ik ben in het 1 jarige coachingtraject gestapt en dit heeft me tot nu toe al veel gebracht. Het is fijn dat we met meerdere personen in een groep zitten, zodat we ook van elkaar veel kunnen leren. Ik kijk er erg naar uit om te zien wat ik over 1 jaar heb bereikt en hoe ik ben gegroeid! Op naar een succesvolle toekomst

Angela den Breejen

Toen ik met het coaching traject begon bij Diana liep ik al langer tegen wat dingen aan. Zoals financiën bijhouden, overzicht creëren in het werk en echt mezelf en mijn praktijk laten zien. We zijn nu een aantal maanden bezig en ik merk dat ik het heel fijn vind om een community van vrouwen te hebben. We kunnen samen sparren over verschillende dingen en we leren van elkaar. Ook is het fijn om niet het gevoel te hebben dat je alles alleen hoeft te doen, maar kunt overleggen in een vertrouwde omgeving. De coaching voelt voor mij als een uitdaging om door blokkades heen te gaan. Door de opdrachten en inzichten kom ik echt verder en maak ik stappen. Vooral stappen waar de weerstand het meest ligt, daar ligt mijn groei! Ik ben blij dat ik dit samen met Diana en de andere collega's kan doen!

Laura Wezenberg

Nog even alles op een rij

De investering in jezelf en aan je salon is € 79,- ex b.t.w. per maand. (dit is 1 pot créme extra verkoop ;))

De eerste 3 maanden krijg je voor €15,-

Wat krijg je hiervoor:

BONUS: Toegang tot *alle online programma's en masterminds

Actie tot 1 Juli 2024 De eerste 3 maanden voor €15,-

Omdat ik er zo van overtuigd bent, dat dit dé manier is om je te laten groeien, mag je nu meedoen voor de eerste 3 maanden voor €15,-*

*Als het je binnen 3 maanden niet bevalt mag je stoppen, zonder gedoe. Het enige wat ik van je verwacht, is dat je wel je best doet de eerste 3 maanden. Je levert je opdrachten in en je bent minimaal 1 keer live bij de webinar.

 Je krijgt toegang tot de community en de eerste lessen. Pas nadat je eerste volledige maand bedrag van €79,- ex btw is betaald, krijg je toegang tot alle online programma’s en masterminds. 

 

Wanneer je lid wordt van de S.H.I.N.E. community, krijg je toegang en kom je via de huddle app in de S.H.I.N.E  communtity. Hier kan je direct met alle leden kennismaken en met elkaar in gesprek.

Je krijgt iedere maand toegang tot een programma, waar je direct mee aan de slag kan.

Blijf je na 3 maanden lid, voor een jaar dan krijg je toegang tot de hele online leeromgeving.

Als je na de eerste 3 maanden besluit dat de S.H.I.N.E  communtity niet bij je past dan mag je zonder opzegtermijn je afmelden. LET WEL:  Het enige wat ik van je verwacht, is dat je wel je best doet de eerste 3 maanden. Je levert je opdrachten in en je bent minimaal 1 keer live bij de webinar.

Je stuurt een mail naar info@dianahelbers.nl met de mededeling dat je niet verder wilt met de S.H.I.N.E  communtity. En de reden hiervoor. Deze mail moet aan mij verstuurd  zijn vóórdat je toegang krijgt tot de overige online programma’s.

Je wordt lid voor een jaar, met aftrek van de 3 maanden van €15,-ex btw, hierna mag je maandelijks opzeggen, met een opzegtermijn van 1 maand. Zonder gedoe!

De eerste 3 maanden betaal je in 1x keer €15,- ex btw.

De maandelijkse kosten zijn na 3 maanden €79,- ex btw. Je krijgt hier maandelijks een factuur voor, maar deze wordt per automatische incasso geïnd.

Om een goede start te maken, moet je fundament staan. De programma’s zijn dan ook;

  • Jaar budget planner
  • Inzicht in je onderneming
  • Hoe verhoog ik mijn omzet simpel binnen 1 maand.

Jazeker, aan de maandelijkse webinars en opdrachten (1 keer per 2 weken m.u.v. de vakanties), mag je direct deelnemen. Graag zelfs!

Bedankt voor het invullen van het intake formulier! We zullen binnenkort contact met je opnemen.

Meer over mij

Gaande weg ben ik mij steeds meer gaan verdiepen in de mens als geheel, omdat ik uit (eigen)ervaring erachter ben gekomen dat stress, voeding en lichamelijke klachten veel weerslag hebben op je lijf en dus op je huid. Tijdens mijn 4 jarige HBO opleiding kinesiologie ging er een wereld voor mij open en ook de coaching opleiding NLP & lifecoach practitioner heeft mij veel kennis gegeven. Al deze opleidingen en de 29 jaar ervaring hebben er toe geleid dat ik mijn behandelingen vanuit een holistische kijk benader. Voor mij kwam dan ook een moment voor een nieuwe start met een nieuwe visie. Ik heb mijn praktijk naam veranderd van schoonheidssalon Diana naar Diana Helbers praktijk voor huidverbetering, kinesiologie en coaching.