Gefelicteerd met je Sensitive wellnessbeleving. Even een momentje voor jezelf!

In het pakketje zit een uitgebreide uitleg, zo weet je wat je nodig hebt voor je behandeling. Heb je alles klaar gelegd? Tijdens de behandeling kan je huid gaan reageren, omdat je huid gevoelig is en snel reageert. Dit mag, als het maar niet te lang duurt. Vergeet je kopje heet water niet te zetten, we hopen dat je van de thee zal genieten. Nu nog een muziekje aan en je bent er helemaal klaar voor.

Laat alles even los en geniet van jouw moment.

Wat heb je extra nodig?

– Heet water voor je kopje thee – Compressdoek/Washandje – Warm water

Start- Was eerst goed je handen en leg daarna de volgende producten klaar:

  • Haarkapje – hY-ÖL&phyto-active – enzymepeeling balm – ampul- masker- Skinovage creme nr 3 en 4- neuro sens. calming cream rich- handcrème- Bodylotion 

Maak deze producten open, behalve de ampul en het masker deze kun je open maken als je ze nodig hebt. De rest van de producten heb je vandaag niet nodig. Doe je haarkapje op om je haar te beschermen en verwijder je oogmake-up, met je eigen oogmake-up remover.

Cleans it – Breng de HY-ÖL op de droge huid aan, dan de Phytoactive er overheen verdelen. Vingers met koel water vochtig maken en de reiniging uitvoeren, totdat er een melkachtige emulsie ontstaat. Verwijder grondig met veel warm water of met een warm compress. Reinig bewust zodat overal je huid schoon is en je alle spanning van de dag met het water laat wegvloeien.

Scrub it – Neem de enzyme peeling balm. Verdeel over je gezicht en masseer het met vochtige vingers in. 5minuten laten intrekken  met rijkelijk water afwassen of met een warm Compres verwijderen. 

Boost your skin – Breek de ampul open met ampulbreker of tissue en leeg de ampul in je handpalm, let op dat er geen glas bij zit. Breng voorzichtig op je gezicht, hals en decolleté en klop de werkstof in  totdat de werkstof is opgenomen. 

Wrap it up – Maak het masker open. Haal aan beide zijden de folie van het masker en plaats op je gezicht, de rest van de vloeistof kan op het decolleté en laat minimaal 10 minuten inwerken. Verwijder het masker en masseer werkstof in.

Je kan de handbehandeling tijdens het masker doen, maar ook de meditatie (zie hieronder) past mooi tijdens het masker. Heb je voldoende tijd dan is de meditatie erg lekker als afsluiting.

Relax it-Verdeel de helft van de oog crème rondom de ogen met kloppende bewegingen. Verdeel de 5.1 crème over je gezicht en begin je massage. Zie het filmpje. Deze producten kun je op de huid laten zitten voor de nacht zodat je morgen weer stralend opstaat.

Deze behandeling kan ook tijdens het masker

Soft Hands– Was je handen met een klein beetje peeling balm. Verdeel het serum nr 3 over je handen totdat deze wat is ingetrokken. Verdeel de handcrème op je handen. Je kunt deze laten intrekken als een masker of helemaal inmasseren.
 
Body– Verdeel de bodylotion over je lichaam.

BONUS Meditatie!

Next Days- De volgende ochtend kun je de neuro sensitive cream verdelen over je gezicht en hals. Alles wat je aan andere producten over hebt kun je de dagen daarna opgebruiken. Als Bonus heb je de neuro sensitive crème 15ml dag en nachtcrème gekregen. Je zal zien dat als je deze crème structureel dag en nacht gebruik dat je huid in balans komt.

Veel plezier met je gehyrateerde-, in balans gebrachte- en zachte huid. Ik hoop dat je hebt genoten van je behandeling.

Een gevoelige huid kan verschillende oorzaken hebben. Hormonen, stress, zon, luchtverontreiniging, voeding en airco zijn een aantal voorbeelden. Vraag jezelf af of je zelf ook niet uit balans bent, niet alleen je huid?  Je kan je huid echt verbeteren, maar hiervoor heb je de juiste begeleiding nodig. Iemand die naar je luistert en je adviseert, specifiek op jouw huidconditie.

Denk hierbij aan onze onlinehuidcoach programma’s, met producten, huidadvies, voedingsadvies en stressvermindering.

Heb je vragen of wil je mijn advies, app mij dan op 0642467775 voor een GRATIS 15 minuten durende video coach call!