Thera pro peel

Voor wie is de Thera pro peel geschikt?

acne en onzuivere huid

vale huid, matte, vermoeide huid

rimpels en lijntjes, verlies van elasticiteit, verminderde huidstevigheid

pigmentvlekken en onregelmatigheden

grove poriën

onregelmatige huidstructuur

Wat is een Thera pro peeling?

Thera pro peeling is een AHA ( fruitzuur) peeling. AHA peelings behoren tot de chemische peelings van natuurlijke oorsprong, zoals melk-, wijn-, citroen-, appel- en glycolzuur. Ieder zuur werkt in een verschillende laag van de huid. De thera pro peelings zijn gecombineerde AHA’s en met verschillende ph waarden ( zuurtegraad). Hierdoor kunnen we verschillende problemen van de huid tegelijkertijd aanpakken.

Wat doet een AHA peeling op je huid?

De fruitzuren dringen in je huid en zullen op verschillende lagen de kitsubstantie (de substantie die alle hoorncellen bij elkaar houdt) los weken. Hierdoor gaat de huid vernieuwen.

Hoe ziet een Thera pro behandeling eruit?

Het is een 1 uur durende behandeling waarbij we eerst een intake doe. Na het reinigen en een enzyme peeling wordt de AHA’s op je huid worden aangebracht. Dit kan je voelen, vaak prikkelt dit en je huid wordt licht- tot intensief rood. Soms gaan er verschillende laagjes op, dit is afhankelijk van het resultaat wat we willen behalen. We sluiten af met een verkoelend masker en uitleg voor de thuisproducten.

Welk resultaat mag ik verwachten?

Je hebt een onmiddellijk resultaat zoals:

Na 2 a 3 weken en een aantal behandelingen:

Zijn er contra indicaties?

De contra indicaties worden besproken tijdens het intake gesprek maar een aantal zijn:

Voorbereiding en nazorg op de behandeling?

Tijdens het intake zal de voor en na zorg  precies besproken worden, een aantal punten zijn:

  • 24 uur na de behandeling mag je weer lichte make-up op
  • Dezelfde dag niet intensief sporten, zwemmen of sauna
  • 2 weken voor en na de behandeling mag je niet onder de zonnebank en geen laser/ipl behandeling in het behandelde gebied.
  • Minimaal 7 dagen na de behandeling een spf zonnebescherming
  • Voor het behalen van een optimale behandelingsresultaat is het noodzakelijk de juiste thuisproducten te gebruiken en advies op te volgen.

Hoeveel Thera pro behandelingen heb ik nodig?

Dit is afhankelijk van wat je wilt behandelen, wat je ervoor al hebt gedaan en welke producten je gebruikt, maar gemiddeld 4-6 behandelingen met een tussentijd van 2 á 3 weken. We starten altijd met 4 behandelingen en kijken dan naar het behaalde resultaat.

Wat zijn de kosten?

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Een account aanmaken?

Meer over mij

Gaande weg ben ik mij steeds meer gaan verdiepen in de mens als geheel, omdat ik uit (eigen)ervaring erachter ben gekomen dat stress, voeding en lichamelijke klachten veel weerslag hebben op je lijf en dus op je huid. Tijdens mijn 4 jarige HBO opleiding kinesiologie ging er een wereld voor mij open en ook de coaching opleiding NLP & lifecoach practitioner heeft mij veel kennis gegeven. Al deze opleidingen en de 29 jaar ervaring hebben er toe geleid dat ik mijn behandelingen vanuit een holistische kijk benader. Voor mij kwam dan ook een moment voor een nieuwe start met een nieuwe visie. Ik heb mijn praktijk naam veranderd van schoonheidssalon Diana naar Diana Helbers praktijk voor huidverbetering, kinesiologie en coaching.