Meld je aan voor de wachtlijst

en krijg als eerste toegang

Wil je graag aan de slag met jouw klachten en heeft kinesiologie jou getriggerd?

Dan bied ik nu een exclusieve kans om je in te schrijven voor mijn wachtlijst voor de verdiepingscursus.

In deze cursus ga ik dieper in op kinesiologie en specifiek hoe het jou kan helpen bij het verhelpen van jouw klachten. Samen gaan we jouw lichaam in kaart brengen en leer je hoe je op een natuurlijke manier jouw gezondheid en welzijn kunt verbeteren.

Schrijf je vrijblijvend in en:

Meld je vrijblijvend aan

Erg fijn. Heb toch weer een beetje helderder waar ik al aan kan werken!

R. Bleser

Bedankt voor het invullen van het intake formulier! We zullen binnenkort contact met je opnemen.

Meer over mij

Gaande weg ben ik mij steeds meer gaan verdiepen in de mens als geheel, omdat ik uit (eigen)ervaring erachter ben gekomen dat stress, voeding en lichamelijke klachten veel weerslag hebben op je lijf en dus op je huid. Tijdens mijn 4 jarige HBO opleiding kinesiologie ging er een wereld voor mij open en ook de coaching opleiding NLP & lifecoach practitioner heeft mij veel kennis gegeven. Al deze opleidingen en de 29 jaar ervaring hebben er toe geleid dat ik mijn behandelingen vanuit een holistische kijk benader. Voor mij kwam dan ook een moment voor een nieuwe start met een nieuwe visie. Ik heb mijn praktijk naam veranderd van schoonheidssalon Diana naar Diana Helbers praktijk voor huidverbetering, kinesiologie en coaching.