Ik voel me weer mezelf als ik in de spiegel kijk!

Voel jij je alles behalve jezelf of herken je jezelf in het onderstaande, dan wil ik je graag helpen. Als NLP en Life coach practitioner, maar zeker ook als schoonheidsspecialist en kinesioloog, kijk ik graag samen met jou naar wat je nodig hebt om weer naar jezelf te lachen in de spiegel.

Wanneer ik in de spiegel kijk…

Voel ik me onzeker!

Ben ik moe en heb nergens zin in!

Zie ik er zo vermoeid uit, maar zo voel ik me niet!

Kan ik wel huilen!

In de spiegel kijken, doe ik nooit of niet graag!

Weet ik niet meer zo goed wie ik ben of wat ik wil!

Zie ik iemand die veel piekert en moeilijk loslaat!

Samen is zoveel makkelijker dan alleen

Wat is je doel in je leven? Wie wil je zijn? Waar wil je naar toe?

Dit zijn vragen waar we ons mee bezig houden tijdens de coaching sessies. Allemaal toekomstgericht. Je ervaringen in je verleden hebben bepaald hoe je naar jezelf kijkt en in het leven staat. Zo wil je wel graag verandering, maar blijf je vaak in cirkeltjes rondlopen. Als coach heb ik geleerd om met verschillende mooie technieken daar verandering in te brengen en je te helpen je cirkel te doorbreken, zonder dat we vaak hele diepe gesprekken hoeven te voeren.

Samen gaan we bekijken hoe je weer kan lachen naar je spiegelbeeld.

We gebruiken hiervoor verschillende technieken. Voorbeelden zijn:

NLP

NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren. NLP laat je bewust worden van je eigen overtuigingen. De manier waarop je naar jezelf kijkt strookt vaak niet meer met wie je in werkelijkheid bent. Met NLP kunnen we patronen doorbreken waardoor er transformatie en verandering plaatsvindt.

EFT

EFT staat voor Emotional Freedom Technique. Dit is een mooie methode om via “tapping” negatieve emoties los te laten. Deze methode kan je hierna zelf makkelijk thuis doen.

Voice Dialoque

Voice dialoque is een methode om met “delen“ van jezelf in gesprek te gaan. Delen zijn jouw karaktereigenschappen. Deze karaktereigenschappen zijn in de loop van je leven ontwikkeld. Voorbeelden zijn boosheid, angst, bescherming, perfectionisme, drammer, blijheid, zorgzaam, verantwoordelijk, lef. Al deze eigenschappen maken je tot wie je bent. De één is dominant, de ander nauwelijks aanwezig. Door naar een deel te luisteren, komen we veel te weten, waarom je je zo voelt, of doet wat je doet. Erg leerzaam en verhelderend!

VERGOEDING

Coaching wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar, kinesiologie wel, onder voorwaarden van de juiste zorgverzekering en pakket.

Ik stel geen diagnose!

Tijdens een coachingsessie wordt geen diagnose gesteld, dit doe je bij een arts of specialist. Ben je onder behandeling van een arts of specialist dan kan coaching er vaak naast, het liefst in samenspraak met de specialist.

Hoe ziet een behandeling eruit?

Tijdens de eerste behandeling hebben we een intakegesprek, waarin we naast het bespreken van je klacht de tijd nemen om te komen tot een doel, wat wil je bereiken? Er zijn veel technieken binnen de NLP, EFT en voice dialogue om je te helpen, passend bij wie je bent.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Als je een afspraak maakt, dan boeken we 3 afspraken met een tussentijd van 3 weken. Sommige mensen hebben er meer nodig, anderen minder. Maar zo hebben we in ieder geval de tijd om aan je doel te werken. Heb je uiteindelijk minder dan 3 behandelingen nodig dan annuleren we de vervolgafspraken.

Wat zijn de kosten?

Coaching-3

Vervolg afspraak

95

60 minuten

*