HET MOOISTE CADEAU VOOR JE TOEKOMSTIGE JIJ!

Je kijkt in de spiegel en ziet een vrouw die weet wat boosheid, verdriet, angst is, je hebt het allemaal ervaren. De afgelopen tijd is zwaar voor je geweest, je hebt er voor moeten knokken om niet kopje onder te gaan. Je zou zo graag jezelf weer willen zijn, maar is dat uberhaupt mogelijk? Je bent klaar met alle ellende en gaat je weer focussen op jou, omdat jíj het verdient.

Je bent klaar voor je toekomst. MAAR NU!

Waarom zou je dit alleen moeten doen als het veel makkelijker is met iemand naast je zijde. Zeker iemand die weet hoe dit voelt, je begrijpt, en daardoor weet dat je een lieve schop onder je kont nodig hebt, omdat je klaar bent met een slachtofferrol.

Ik weet het, niet leuk om te horen maar laten we eerlijk zijn, hoe vaak heb je de afgelopen tijd gezegd, ja maar ik…. Hier heb je lang genoeg in gezeten, toch?

Het wordt tijd voor jouw nieuwe IK, hoe je daar gaat komen? ik geef je een schets.

We gaan beginnen met een goed gesprek, even kennismaken en voelen ( wat is dat ook alweer ;)) of we bij elkaar passen. Als dit zo is, krijg je the whole package, het is niet voor niets de exclusive!

We hebben 3 belangrijke pijlers en passen aan waar nodig.

Want hier ben je zeker aan toe. Je bent er klaar mee dat mensen aldoor vragen hoe het met je gaat en of alles wel goed met je is. Weg met de vermoeidheid, klaar om te laten zien dat jij er weer staat. Je blik wordt weer helder en je huid lekker fris. Vol zelfvertrouwen en POWER. Maar belangrijker, tijdens de behandelingen voel je innerlijke rust, je weet wel, je hoofd even helemaal uit. Hoelang is dat geleden?

Mensen zeggen altijd wel, blijf positief, je kan het! Maar nu dat je deze periode hebt overwonnen, want laten we eerlijk zijn dat heb je wel gedaan, voelt het helemaal niet zo dapper.

Als ik je nu eens help naar een nieuw doel. Een doel waar je blij van wordt. Niet van, dít wil ik niet meer en dát ook niet. Maar echt van, hier hoor ik te staan! Jij in een nieuw jasje! Wat voelt het lekker, krachtig en vooral de rust als je daar bent.

 Je zal ervaren dat we met hele bijzondere technieken, zoals NLP, dit doel gaan bereiken. Deze reis wordt zo’n eye opener. Weg met je belemmerende overtuigingen. In gesprek met je kindsdelen. En nee, niet door veel te praten, maar ik ga je weer in verbinding brengen met jezelf. Wat voel je eigenlijk? Heerlijk alles opruimen en zo met kleine stappen weer helemaal JIJ worden.

Hoe voelt je lijf eigenlijk, serieus haal even diep adem en voel even je lijf. Hier ben je veel te lang niet mee bezig geweest. Kon ook niet want daar werd je alleen maar door geremd, niet zeuren en gewoon doorgaan, overleven noemen we dat. Je lichaam verteld je een hoop, maar je moet wel kunnen luisteren. Hoe lekker zou het zijn als we je lijf goed meenemen, in behandelingen met massages en met kinesiologie om zo blokkades op te sporen en te elemineren.

Je bent wel klaar met je verleden, maar is het verleden klaar met jou? Er zit nog pijn in je lijf en hoe lekker zou het zijn als je hier ook van verlost bent.

Dus na 6 maanden

En twijfel je of dat kan, natuurlijk is dit voor iedereen anders maar bij Kim is dit gelukt. En hoe!

Lees hieronder maar haar review.

Meer rust zul je zeker ervaren, gaf Diana aan, toen zij mij vertelde over haar persoonlijk leiderschap trainingen. Dat was waar ik voor mijn trainingen zo naar opzoek was. Ik wilde mij niet meer gehaast en geleefd voelen, ik wilde de handvatten krijgen controle te hebben over mijn eigen leven in plaats van geleefd te worden. Meer tijd hebben voor de dingen die je mag waarderen, en minder druk maken om alle prikkels die op je af komen. Dat leek ver weg van mij te liggen.

Voor mij was dit gevoel aanleiding te starten met de trainingen van Diana. En één ding kan ik na 5 sessies beamen, meer rust ervaar ik zeker. Niet iedere dag, maar voor die dagen heb ik de handvatten gekregen daar anders mee om te gaan en geleerd dat die dagen er ook mogen zijn.

Om rust te bereiken, ben ik met Diana begonnen om naar mezelf te kijken. Wie ben ik, wie en wat heb ik om mij heen, wat geeft mij energie en wat kost mij energie. Waar wil ik staan, wat moet ik doen om daar te komen en hoe voel ik mij daarbij. Vooral ‘voelen’ wat ik voel en wat ik nodig heb. In gesprek gaan met jezelf over het verleden en nadenken over de toekomst, daar heeft Diana mij in geholpen.

Ik heb situaties uit het verleden leren begrijpen. Welk deel in mij is niet doorontwikkeld en welk deel wel, ik heb geleerd op die manier mijzelf te zien, maar vooral ook om op die manier naar anderen te kijken. Hierdoor ervaar ik rust, ik snap beter hoe en waarom ik reageer zoals ik reageer en heb mijn pijnpunten leren erkennen om er vervolgens iets aan te kunnen doen. Deze handvatten, bieden mij mogelijkheden voor de toekomst, om duidelijk voor ogen te hebben waar ik naartoe wil en hoe ik daarnaartoe wil.

Hoe mooi is het jezelf te begrijpen en jezelf iets te gunnen, in plaats van je tekortkomingen elke dag te voeden die mij vervolgens frustreerde. Ik heb door Diana geleerd, dat ik mag zijn wie ik ben, te focussen op zaken die echt belangrijk zijn en ruimte te creëren in mijn hoofd om delen van mijzelf verder te gaan ontwikkelen. Ook heb ik trauma’s een plek kunnen geven, door met mijzelf in gesprek te gaan. Mijn belangrijkste les is te beseffen dat een ander ook niet volledig is doorontwikkeld op bepaalde delen van zichzelf en wellicht dingen niet bedoeld heeft op een bepaalde manier, die jij invult in je hoofd.

Door dit alles, zie ik mijzelf en anderen nu anders, en vind ik helpen en begeleiden veel logischer dan oordelen te hebben en aannames.

De trainingen van Diana, waren in combinatie met kinesiologie en de 5 elementenbehandelingen. Deze afwisseling heb ik geweldig ervaren. Wat heb je op dat moment nodig? Daar kijkt Diana naar, wat bij mij zorgt voor een versnelling in mijn denken en doen!

Dankjewel Diana, voor het voeden van mijn nieuwe ik, voor de wijze lessen, je rust en je vakkundigheid. Je hebt mij het zetje gegeven en geleerd een omslag te maken in ‘echt’ rust te ervaren. Het is nu aan mij de taak, dit vast te houden en niet in oude patronen te schieten, maar dan trek ik bij jou aan de bel. Ik herken inmiddels mijn eigen patronen. Met jouw coaching en gegeven handvatten, heb ik er alle vertrouwen in dat dit goed komt!

Liefs Kim Nanlohy

Wat gaan we doen?

De persoonlijk Leiderschap Coaching EXCLUSIVE is een combinatie van het beste wat ik doe.

Iedere 6 weken een 5 elementen behandeling om rust te ervaren en weer in balans te komen.
Vijf 1 op 1 sessies Persoonlijk Leiderschap  van 2,5 uur.
En de laatste 3 maanden krijg je maandelijks een kinesiologie behandeling om je duidelijk te laten voelen wat je lijf te zeggen heeft, waardoor je niet snel meer over je grens heen gaat.

BEN JIJ ER KLAAR VOOR OM DE LEIDING TE NEMEN OVER JE EIGEN LEVEN?

Dan is deze persoonlijk leiderschap jou op het lijf geschreven. Plan vandaag een gratis en geheel vrijblijvend (telefonisch) gesprek met mij in.