Uniek behandelconcept

De Spiegel Vertelt Niet Het Hele Verhaal...

Je staart naar je reflectie, maar de persoon die terugkijkt, voelt vreemd ver weg. Het gebrek aan energie, het gevoel dat je jezelf even kwijt bent te midden van de dagelijkse drukte. Dit laat sporen na, zichtbaar op je huid en voelbaar in je hart.

Op Zoek Naar Balans?

Je zoekt naar oplossingen voor je huid, maar verlangt tegelijkertijd naar een moment van rust, een plek waar je kunt opladen en je innerlijke kracht kunt hervinden.

Welkom bij Diana Helbers.
Wat Maakt Ons Uniek?

In een wereld vol quick fixes en oppervlakkige oplossingen, duiken wij dieper. Wij geloven dat ware balans en welzijn zowel intern als extern moeten worden aangepakt. Daarom hebben we een benadering ontwikkeld die zowel de huid als de ziel verrijkt.

Een Holistische Reis naar Welzijn

Zodra je onze ruimte binnenstapt, voel je het verschil. Warme, zachte tonen omhullen je, terwijl de subtiele geur van natuurlijke oliën je zintuigen kalmeert. Hier zijn we niet alleen geïnteresseerd in je huid – we duiken dieper. Wat beweegt je? Wat houdt je ‘s nachts wakker? Wat geeft je vreugde?

De Kracht van de Vijf Elementen: Jouw Resetknop

Jouw huid, het venster naar je welzijn, geeft ons aanwijzingen over de innerlijke blokkades die je wellicht ervaart.

Een Belevenis Die Je Verandert

Bij je eerste kennismaking bepalen we je doel en kies je een belevenis van drie behandelingen. Met doelgerichte technieken zoals acupressuur en phyteters, pakken we de blokkades aan. Lichttherapie en massages kalmeren en herstellen, terwijl onze gespecialiseerde huidverzorgingsprocedures, zoals voedende maskers en bindweefselmassages, zorgen voor die frisse, hernieuwde gloed.

Jouw Investering, Jouw Transformatie

Deze behandeling gaat verder dan een moment van ontspanning.
Beschouw het als een investering in jezelf, een toegewijde tijd om je balans te herstellen en je innerlijke kracht te hervinden.

Ben Jij Klaar voor Verandering?

Kennismakings­behandeling

Je maakt kennis met een unieke behandelmethode want wat we aan de buitenkant zien, analyseren we naar de binnenkant. Door middel van heerlijke massages treedt het lichaamseigen herstel weer in werking. Dat zie je, dat voel je, van binnen en van buiten!

Je huid krijgt wat het nodig heeft, geheel afgestemd op jouw huid. Intensieve behandelingen voor herstel, celvernieuwing, een frisse uitstraling en alle aandacht die het verdient.

Tijdens deze 3 intensieve behandelingen van 90 minuten ga je ervaren hoe je lichaam en je hoofd weer tot rust gaan komen. Hier voel je wat balans betekend.

 

Prijs

449,-

Jouw Exclusieve Jaarabonnement:
Omdat Jij Het Verdient

Bestaande klanten kennen de kracht en de impact van onze behandelingen.
Als blijk van waardering en om je voortdurende reis naar welzijn te ondersteunen, bieden we jou een exclusief jaarabonnement.

Jouw toewijding aan welzijn:

Jouw Abonnement, Jouw Welzijn

Ontdek alle behandelingen die binnen jouw abonnement vallen:

5 Elementen behandeling

Het leven is vol uitdagingen, en jij? Jij staat vooraan, het is niet alleen belangrijk wat er met je huid is maar ook waar het zit. 

Je huid vertelt een verhaal. Of het nu gaat om dagelijkse stress, vermoeidheid of dieperliggende emoties, we identificeren samen de blokkades en werken eraan. Met technieken als acupressuur en phyteters pakken we de kern van de spanning aan, terwijl lichttherapie en  massages de uitwendige tekenen van stress verminderen.

En ja, we ronden af met bewezen huidverzorgingstechnieken: een voedend masker en een verjongende bindweefselmassage. Het resultaat? Een huid die net zo straalt als jij, vanbinnen en vanbuiten.

Deze behandeling is meer dan huidverbetering. Het is een investering in jezelf, een manier om je kracht en balans terug te vinden, een diepe rust te ervaren, zodat je weer met volle overtuiging de wereld tegemoet kunt treden.

90 min.

Verwentijd

 De Vertrouwde Aanraking van Babor: En voor de momenten dat je verlangt naar de vertrouwde touch en het gevoel van Babor… we hebben je gedekt. Naast de 5-elementenbehandeling kun je natuurlijk altijd nog een keuze maken uit onderstaande behandelingen.

HSR Lift en Cupping

Focus: Met RF en cupping zal je huid een mooie kleur krijgen en je lijntjes vervagen. Je huid voelt strakker en gladder aan.

Een intensieve gezichtsbehandeling waar alles in het teken staat van het verfijnen van lijntjes en verstevigen van je huid. De cupping massage wordt altijd afgestemd op je huid. Zo pakken we de probleemgebieden aan die jou het meest storen. In combinatie met RF (radiofrequentie) is de behandeling zeer effectief en voelt lekker ontspannend aan.

90 min.

Verwentijd

cupping

Natural face lift

Focus: Heerlijk ontspannende behandeling met liftende drukpuntmassage en masker.

Nadat je huid goed is gereinigd en gepeeld geven we een liftende drukpuntmassage met de Babor rejuvinating face oil. Bij een drukpuntmassage worden acupunctuurpunten gestimuleerd, naast dat dit liftend is voor je huid, werkt dit door in je hele lijf. Onze Natural face lift treatment wordt afgesloten met een huid verfijnend foil masker en een stevige nek-, schouder- en hoofdmassage. Na 75 minuten voelen je huid en je lijf helemaal ontspannen en vitaal.  

75 min.

Verwentijd

Babor neuro sensitive treatment

Focus:gevoelige huid, eczeem huid, kan niets verdragen, snel roodhuid, schilferige huid

De behandeling heeft tot doel de huid terug in balans te krijgen Jeuk, roodheden, branderig gevoel en schilfers zullen verminderen en in samenwerking met producten voor thuis zal de huid tot rust komen en weer prettig aan gaan voelen. De Neuro sensitive lijn zorgt ervoor dat de huid kalmeert, hydrateert en hersteld. De producten zijn vrij van conserveringsstoffen, parabenen, minerale oliën, geurstoffen en synthetische kleurstoffen.

60 min.

Verwentijd

Dermapen

Focus: lijntjes, rimpels, restacne en littekens, grove huid, algehele verbetering van de huid.

De Dermapen maakt gebruik van naaldjes die vibrerend miljoenen kleine kanaaltjes in de huid creëren. Deze kanaaltjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog. Het gevolg is een verhoogde productie van collageen en elastine, evenals een herstructurering en totale verjonging van de huid. De huid wordt zachter van structuur.

90 min.

Verwentijd

Chemische peelings

Focus: acne, lijntjes, grove poriën, pigmentvlekjes, vale en doffe huid, een eenmalige oppepper van de huid, een huid die uit balans is.

 Chemische peelings van natuurlijke oorsprong, zoals melk-, wijn-, citroen-, appel- en glycolzuur. Ieder zuur werkt in een verschillende laag van de huid. De fruitzuren dringen in je huid en zullen op verschillende lagen de kitsubstantie ( de substantie die alle hoorncellen bij elkaar houdt) los weken. Hierdoor gaat de huid vernieuwen en krijg je een frisse en stralende huid. Advies is in een kuur van 4 behandelingen.

45 min.

Verwentijd

RF & ultra geluid

Focus: vervaging van rimpels en lijntjes, vocht verbeterend, volume verhogend.

De Radiofrequentie (RF) behandeling i.c.m. ultrageluid is een zeer ontspannende behandeling die d.m.v tripolaire radiogolven je huid verwarmt, waardoor elastine en collagene vezels worden aangemaakt en geherstructureerd. Tevens wordt de opperhuid sterkt gehydrateerd. Je huid krijgt direct meer volume. 

v.a75 min.

Verwentijd

Bedankt voor het invullen van het intake formulier! We zullen binnenkort contact met je opnemen.

Meer over mij

Gaande weg ben ik mij steeds meer gaan verdiepen in de mens als geheel, omdat ik uit (eigen)ervaring erachter ben gekomen dat stress, voeding en lichamelijke klachten veel weerslag hebben op je lijf en dus op je huid. Tijdens mijn 4 jarige HBO opleiding kinesiologie ging er een wereld voor mij open en ook de coaching opleiding NLP & lifecoach practitioner heeft mij veel kennis gegeven. Al deze opleidingen en de 29 jaar ervaring hebben er toe geleid dat ik mijn behandelingen vanuit een holistische kijk benader. Voor mij kwam dan ook een moment voor een nieuwe start met een nieuwe visie. Ik heb mijn praktijk naam veranderd van schoonheidssalon Diana naar Diana Helbers praktijk voor huidverbetering, kinesiologie en coaching.