Persoonlijk leiderschap

Stel jij jezelf weleens de vraag:

Zomaar een paar vragen waar niet altijd makkelijk een antwoord op te geven is.
Vragen als:

Vaak vinden we deze vragen makkelijker. Weten dat je iets niet meer wilt of in ieder geval niet de komende 5 jaar, dat weet je meestal wel.

Maar HOE je dit kan aanpakken, dat is veel moeilijker.

Ben jij tevreden? En niet een beetje tevreden, geen zesje maar gewoon een dikke 8. Want waarom zou je voor minder gaan.

Je wilt weer wat dichter bij jezelf komen, meer naar jezelf luisteren en niet alleen naar je hoofd. RUST!

De ene dag denk je, ik wil dit niet meer, ik wil het anders. Een andere keer denk je, ik heb het toch best naar mijn zin, wat zeur ik nou! En als je iets wilt veranderen, dan doe je dit vooral zelf, zonder hulp. Toch?

Er zitten zoveel “maar…”in je hoofd dat het moeilijk is om veranderingen in gang te zetten.

Haal eens diep adem…. ,voel hoe het echt met je gaat, luister  even naar je lijf. Ben je moe? Waar zit de spanning? Hoelang zit het er al? Hoe wil je je weer voelen?  

Als ik je hierbij nou eens help! Om veranderingen aan te brengen waardoor je beter weet wie je bent, maar zeker ook waar je naar toe wilt en dat je stappen kan zetten om hier daadwerkelijk te komen. 

3 maanden lang ga ik je begeleiden om jouw heft in eigen handen te nemen. Zodat je weer dicht bij jezelf staat, beter naar jezelf luistert , weet waar je naartoe gaat en hierdoor RUST ervaart.

Het wordt een mooie reis. 

Wat gaan we doen?

In vijf 1 op 1 sessies van 2,5 uur gaan we 5 belangrijke stappen zetten: 

Jezelf in kaart brengen!

Waar sta je nu? Wie ben je? Wie wil je zijn? Waar wil je naar toe?
Hoe ga je om met jouw energie, Wat kost jouw energie en waarvan krijg je energie.

 Als je dingen wilt veranderen dan zal je voldoende energie moeten hebben om veranderingen teweeg te brengen.

We gaan d.m.v. grond ankers je doel bepalen, waarschijnlijk heb je deze niet helder, maar d.m.v deze methode komen we daar snel achter. 

Zo weet je niet alleen je doel maar ook welke stappen je nodig hebt om je doel te bereiken.

Welke  beperkende overtuigingen belemmeren jou je doel te bereiken.

We gaan je eerste ankers plaatsen, die je de komende tijd gaan helpen!

Waar en wat in het verleden heeft er voor gezorgd dat jouw denkwijze zo is. Wat belemmerd jouw je mooiste leven te leiden.

D.m.v NLP gaan we met een tijdlijn zoeken naar jouw allereerste keer dat deze belemmerende overtuiging is ontstaan. Door deze bij de kern aan te pakken werkt het veel krachtiger, je zal verandering gaan merken.

Wat vindt jouw interne criticus ervan dat je zomaar tijd aan jezelf besteed.

En jouw pleaser? Komt deze in de knel als je een keuze maakt die wel voor jou belangrijk is, maar misschien niet voor mensen om je heen?

Benieuwd  wat jouw perfectionisme zegt, als je de boel even de boel wilt laten, omdat je gewoon  tijd voor jezelf neemt.

Wat heeft jouw angst, vertrouwen en andere delen te zeggen, wanneer je voor je doel gaat.

D.m.v voice dialoque tunen we in op delen ( karaktereigenschappen) van jezelf. Door hiernaar te luisteren kan je veel over jezelf leren. Waarom doe jij wat je doet en blijf je dit maar herhalen terwijl je weet dat dit niet het beste is voor jou.

Zo’n ontzettende mooie methode om jezelf te leren kennen!

Waar sta je ondertussen en wat heb je nog nodig.
NLP coaching, kinesiologie, voice dialoque, visualisaties, allemaal technieken die ik kan inzetten om jou het laatste zetje te geven om je focus te behouden., zodat je vanuit RUST kan groeien naar waar jij wilt ZIJN.

Tussen de sessies door mag je mij wekelijks mailen en appen, zo kunnen we, als er situaties voordoen waardoor je belemmert wordt, direct handelen. Misschien is het gesprek al voldoende, het even van je af schrijven. Soms kan het nodig zijn om je een oefening, een meditatie of visualisatie mee te geven zodat je weer verder kan.

Deze 3 maanden wordt een ontdekkingstocht naar jezelf. Je leert  op je gevoel te vertrouwen. Je weet wat je wilt, je doel is helder en creëert zo persoonlijk leiderschap. Klaar om je mooiste leven te leiden!

BEN JIJ ER KLAAR VOOR OM DE LEIDING TE NEMEN OVER JE EIGEN LEVEN?

Dan is deze persoonlijk leiderschap jou op het lijf geschreven. Plan vandaag een gratis en geheel vrijblijvend (telefonisch) gesprek met mij in.

Persoonlijk leiderschap training

Ik bied deze persoonlijk leiderschap training aan voor € 1995,- incl b.t.w.

Wat krijg je hiervoor:

En krijg je als BONUS een mooi persoonlijk cadeau om al je hersenspinsels in te noteren!

Reserveer je plek!

Omdat ik graag ga voor resultaat, gaan we starten met een gratis kennismakingsgesprek!

 Hier kan je al jouw vragen stellen en ook ik zal hier kijken of jij bij mij past. Zodat we samen kunnen gaan voor resultaat.

Dus plan je gesprek in en klik hieronder.

Als je tot hier nog leest, is in ieder geval je interesse gewekt. De eerste stap is het moeilijkst, neem deze en het wordt een bijzondere reis.

Hier een aantal reviews van mensen die jou voor zijn gegaan!

5/5
Na een intake erg enthousiast geraakt door Diana als persoon en op de overtuigende manier waarmee zij met mij aan de slag wilde. Wij zijn na deze intake een 1 op 1 coachingstraject aangegaan van 10 sessies in een half jaar, waarbij tussendoor contact ook mogelijk is. Met mijn spanningsklachten en verkeerde focus wist zij wel raad. Ik heb nu 7 coachingsessies gehad en ik merk echt dat ik groei. Met altijd een goed gesprek, afgewisseld met Voice dialogue, Kinesiologie, NLP en visualisatie sessies sta ik echt zekerder in mijn schoenen. Ga zaken buiten mijn comfortzone makkelijker en zelfverzekerder aan. Er moeten nog wat puntjes op de i gezet worden wat betreft mijn focusklachten, maar daar heb ik ook alle vertrouwen in onder de fijne coaching van Diana. Diana is professioneel ingesteld, maar met een zeer fijne persoonlijke touch. Zij neemt echt alle tijd voor je. Laat je echt thuis voelen. Met veel empathie gaat zij samen met jou op zoek naar de gevoelige snaren. Kortom: Echt een verrijking op mijn leven. Ik kan de wereld steeds beter aan. Ik kan het dan ook niet laten om haar na iedere sessie een knuffel uit waardering te geven. Bedankt Diana.

Lorenz Cafferata

Ik ken Diana Helbers nu al een aantal jaar en na een gesprek te hebben gehad over het investeren in jezelf begon ik aan de cursus persoonlijk leiderschap.

Eenmaal begonnen met de cursus dacht ik bij mijzelf dit had ik eerder moeten doen. De manier waarop Diana het aanpakt is op een zeer leuke, spontane maar ook op een serieuze manier. Ze laat je op verschillende manieren erachter komen waar en hoe je tegen bepaalde dingen aanloopt voor jezelf. Ik merkte dat zowel privé als op het werk dat ik er veel aan heb gehad. Je gaat bepaalde dingen anders zien, je gaat er anders over nadenken.

Nu mijn cursus is afgerond kan ik zeggen dat ik in de toekomst nog meer cursussen zal volgen omdat het goed is om in jezelf te investeren "Stilstaan is achteruit gaan".

Ps: ik wil je bedanken voor alles wat we samen hebben bereikt en ik hoop dat andere mensen er net zoveel aan hebben als dat ik heb gehad.

Mike Trooster