Persoonlijk leiderschap

Stel jij jezelf weleens de vraag:

Zomaar een paar vragen waar niet altijd makkelijk een antwoord op te geven is.
Vragen als:

Vaak vinden we deze vragen makkelijker. Weten dat je iets niet meer wilt of in ieder geval niet de komende 5 jaar, dat weet je meestal wel.

Maar HOE je dit kan aanpakken, dat is veel moeilijker.

December is zo’n maand om terug te kijken op jouw jaar. Was jij tevreden. En niet een beetje tevreden, geen zesje maar gewoon een dikke 8. Want waarom zou je voor minder gaan.

Als je jouw situatie wilt veranderen, dan weet je dit wel, het knaagt dan al een tijdje.

De ene dag denk je, ik wil dit niet meer, ik wil het anders. Een andere keer denk je, ik heb het toch best naar mijn zin, wat zeur ik nou! Het is ook echt  Nederlands, niet zeuren maar doorgaan. En als je iets wilt veranderen, dan doe je dit vooral zelf, zonder hulp.

Maar dit is nu precies de reden waarom het vaak niet lukt. Je komt vaak met je gedachten terecht bij je blinde vlek. Ze noemen hem niet voor niets BLIND. 

Hoe fijn zou het zijn als je samen met iemand kan kijken wat je nodig hebt. Om veranderingen aan te brengen waardoor je beter weet wie je bent, maar zeker ook waar je naar toe wilt en dat je stappen kan zetten om hier daadwerkelijk te komen. 

Januari is een ideale tijd voor een nieuw begin en daarom ga ik een super toffe actie doen, zodat jij in April, begin van de lente, weet wat je doel is en ook hoe je hier kan komen. 

3 maanden lang ga ik je begeleiden om jouw heft in eigen handen te nemen. Zodat je weer dicht bij jezelf staat, beter naar jezelf luistert en hierdoor gelukkiger bent!

Het wordt een mooie reis. 

Wat gaan we doen?

In vijf 1 op 1 sessies van 2,5 uur gaan we 5 belangrijke stappen zetten: 

Jezelf in kaart brengen!

Waar sta je nu? Wie ben je? Wie wil je zijn? Waar wil je naar toe?
Hoe ga je om met jouw energie, Wat kost jouw energie en waarvan krijg je energie.

 Als je dingen wilt veranderen dan zal je voldoende energie moeten hebben om veranderingen teweeg te brengen.

We gaan d.m.v. grond ankers je doel bepalen, waarschijnlijk heb je deze niet helder, maar d.m.v deze methode komen we daar snel achter. 

Zo weet je niet alleen je doel maar ook welke stappen je nodig hebt om je doel te bereiken.

Welke  beperkende overtuigingen belemmeren jou je doel te bereiken.

We gaan je eerste ankers plaatsen, die je de komende tijd gaan helpen!

Waar en wat in het verleden heeft er voor gezorgd dat jouw denkwijze zo is. Wat belemmerd jouw je mooiste leven te leiden.

D.m.v NLP gaan we met een tijdlijn zoeken naar jouw allereerste keer dat deze belemmerende overtuiging is ontstaan. Door deze bij de kern aan te pakken werkt het veel krachtiger, je zal verandering gaan merken.

Wat vind jouw interne criticus ervan dat je zomaar tijd aan jezelf besteed.

En jouw pleaser? Komt deze in de knel als je een keuze maakt die wel voor jou belangrijk is maar misschien niet voor mensen om je heen?

Benieuwd  wat jouw perfectionisme zegt, als je de boel even de boel wilt laten, omdat je gewoon  tijd voor jezelf neemt.

Wat heeft jouw angst, vertrouwen en andere delen te zeggen, wanneer je voor je doel gaat.

D.m.v voice dialoque tunen we in op delen ( karaktereigenschappen) van jezelf. Door hiernaar te luisteren kan je veel over jezelf leren. Waarom doe jij wat je doet en blijf je dit maar herhalen terwijl je weet dat dit niet het beste is voor jou.

Zo’n ontzettende mooie methode om jezelf te leren kennen!

Waar sta je ondertussen en wat heb je nog nodig.
NLP coaching, kinesiologie, voice dialoque, visualisaties, allemaal technieken die ik kan inzetten om jou het laatste zetje te geven om je focus te behouden naar je nieuwe doel.

Tussen de sessies door mag je mij wekelijks mailen en appen, zo kunnen we als er situaties  voordoen, waardoor je belemmert wordt, direct handelen. Misschien is het gesprek al voldoende, het even van je af schrijven. Soms kan het nodig zijn om je een oefening, een meditatie of visualisatie mee te geven zodat je weer verder kan.

Deze 3 maanden wordt een ontdekkingstocht naar jezelf. Je leert  op je gevoel te vertrouwen. Je weet wat je wilt, je doel is helder en creëert zo persoonlijk leiderschap.

BEN JIJ ER KLAAR VOOR OM DE LEIDING TE NEMEN OVER JE EIGEN LEVEN?

Dan is deze persoonlijk leiderschap jou op het lijf geschreven. Plan vandaag een gratis en geheel vrijblijvend (telefonisch) gesprek met mij in.

Persoonlijk leiderschap training

Vanaf 2023 ga ik deze persoonlijk leiderschap training aanbieden voor € 1995,

Omdat dit de eerste keer is, dat ik een traject in 3 maanden ga aanbieden ( ik doe dit al in 6 maanden trajecten), krijg je deze voor een prijs, die in het nieuwe jaar niet meer zal terugkomen. 

En krijg je als BONUS na 6 maanden een gratis kinesiologie/coaching sessie van 1 uur om je scherp te houden t.w.v. € 79,-

Reserveer je plek!
Voordat we gaan starten hebben we een GRATIS intake gesprek. Hier kan je al jouw vragen stellen en ook ik zal hier kijken of jij bij mij past. Zodat we samen kunnen gaan voor resultaat.

Dus plan je gesprek in en klik hieronder.

Als je tot hier nog leest, is in ieder geval je interesse gewekt. De eerste stap is het moeilijkst, neem deze en het wordt een bijzondere reis.